Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Dansktalande Teamleader till Zalando

Ansök nu

Har du erfarenhet av ledarskap och brinner för kundservice? Talar och skriver du obehindrat på danska och engelska? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten
Som Teamleader på Zalandos kundtjänst kommer du dagligen genomföra varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Ingen dag är den andra lik och utöver det administrativa arbetet kommer du leda ett team om ca 25 personer. Det är din uppgift att säkerställa att teamet har de bästa förutsättningarna för att lyckas nå uppsatta mål.

I din roll som teamleader på Zalando kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Coacha ditt team och vara behjälplig vid frågor
  • Vara kontaktperson internt och externt med samarbetspartners
  • Förbättringsarbete kopplat till rutiner och processer


Tjänsten som Teamleader är ett konsultuppdrag på heltid. Arbetet bedrivs hemifrån och specifik bostadsort är därmed oviktig.
Kundtjänsten är öppen dag- och kvällstid alla dagar i veckan.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av personalansvar och kundservice. Från tidigare arbetsplatser är du van vid kundkontakt och ett varierande arbete i högt tempo. Då ni arbetar mot den danska marknaden och har engelsktalande samarbetspartners så är flytande engelska och danska ett krav.
Som person är du social, kommunikativ och strukturerad. Du besitter en förmåga att bygga förtroendefulla relationer internt såväl som externt och drivs av att coacha andra. Du besitter en förmåga att lyfta blicken, se helheten och kan på så sätt framgångsrikt genomföra förbättringar som gynnar både företag och medarbetare..

Viktigt för tjänsten är:

  • Flytande i danska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av att leda personal
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamleader, kundtjänst, personalansvar, dansktalande, Zalando, Majorel, Adecco

Mer info
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare