Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Arbetande teamleader till Isadora

Ansök nu

Vill du arbeta i ett globalt bolag och vara delaktig i uppstarten av deras nya produktionsanläggning i Malmö? IsaDora söker nu efter en Arbetande teamleader till deras produktion i Malmö!

Om tjänsten
IsaDoras verksamhet kommer succesivt att flyttas till Malmö och som en del i detta söker vi nu efter en Arbetande teamleader till produktionen. Som Arbetande teamleader kommer du att arbeta med att motivera och engagera ditt team till att nå uppsatta mål. Du jobbar tillsammans med ditt team i det dagliga operativa arbetet där du som en förebild skapar en positiv arbetsmiljö. I din roll som Teamleader har du ca 10 medarbetare i ditt team och du rapporterar till Produktionschefen.

I din roll som Arbetande teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Tilldela arbetsuppgifter till teamet och ge anvisningar till uppgifterna.
- Arbeta tillsammans med teamet i produktionsprocessen.
- Motivera medarbetare till att arbeta med effektivitet men samtidigt upprätthålla hög produktionsstandard.
- Säkerställa att hälso- och säkerhetsföreskrifter kopplat till arbetsmiljön efterlevs.
- Säkerställa att produkter uppfyller kvalitetsstandard.
- Utvärdera tillverkningsutrustning med avseende säkerhet och funktionalitet.
- Samarbeta med tekniker.

Tjänsten som Arbetande teamleader är en direktrekrytering till IsaDora och start kommer att ske i augusti. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom produktion. Du kanske tidigare har arbetat som Maskinoperatör och nu letar efter nästa utmaning eller så jobbar du idag som Teamleader men är redo för att utvecklas inom ett nytt område. Utöver detta ser vi att du har ett tekniskt intresse.

Vidare ser vi att du som person har förmågan att leda, engagera och motivera andra personer. Du är en initiativtagande och självgående person med stort personligt ansvar som bidrar till att verksamheten bedrivs på ett framgångsrikt sätt. Du kommunicerar väl och kan ge tydliga instruktioner samt att du drivs av problemlösning och trivs i ett fartfyllt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Om Isadora
IsaDora är Sveriges ledande makeup-märke och sedan 1983 har vi erbjudit prisvärda, högkvalitativa och användarvänliga produkter för alla. Att vilja bidra och förbättra genomsyrar vårt arbete, detta gäller all kontakt vi har med människor, produkter, vårt varumärke, våra leverantörer och miljön.

IsaDora har idag cirka 80 medarbetare vid huvudkontoret i Malmö varav cirka 20 arbetar på lager och produktion. Vi är nu i en extra expansiv fas som utvidgar produktionskapaciteten med nya produktionslinjer.

Kom och arbeta hos oss så blir du en del av ett stort, välkomnande härligt team som värdesätter dig för den du är. Arbetsmiljön genomsyras av transparens, teamwork, inkludering och en härlig "can do-attityd". Vi gläds av medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv, sina kollegor och vår organisation, samtidigt som vi har roligt tillsammans. Välkommen till IsaDora!

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar IsaDora med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Alice Persson via Alice.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamleader, Arbetande teamleader, Teamlead, Skiftledare, Skiftansvarig, Arbetsledare, Ledare, Maskinoperatör, Operatör, Produktion, Industri, Maskin, IsaDora, Adecco, Malmö, Skåne,

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare