Hoppa till innehåll
Act Logimark logotyp

Lageradministratör på deltid

Ansök nu

Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Har du tidigare arbetat inom lager och vill nu arbeta mer åt det administrativa hållet? Är du dessutom noggrann, serviceminded och driven? Då är tjänsten som Lageradministratör hos Act Logimark perfekt för dig!

Om tjänsten
I rollen som Lageradministratör kommer du att arbeta på Act Logimarks lager men även på kontoret. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att säkerställa att gods tas emot, ta hand om inkommande beställningar och se till att märka/registrera och lägga godset på rätt hyllplats. När du är på lagret så innebär det b.la truckkörning av motvikt- och gaffeltruck. Därför är det meriterande om du har truckkort men inget krav, vi ser dock gärna att du innebar B-körkort, arbetet sker i dagsläget i programmet Visma.

Arbetet är förlagt dagtid och vi ser att du är tillgänglig minst 3 dagar i veckan.

I din roll som Lageradministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot gods
- Se till att gods levereras
- Ta hand om inkommande beställningar
- Ge god service till kunder

Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter.
Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joella Olofsson via Joella.Olofsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare