Hoppa till innehåll
Act Logimark Sverige AB logotyp

Automationsingenjör / PLC-programmerare

Dina Arbetsuppgifter

I rollen som Automationsingenjör / PLC-programmerare arbetar du i vår systemavdelning med primär inriktning att vara delaktig i projekt inom vår maskinavdelning. Du kommer vara delaktig i projektens samtliga faser och i dina arbetsuppgifter ingår idégenerering, utvecklingsarbete, testning, driftsättning och support. Då Systemavdelningens ansvarsområden även innefattar produkter inom Auto-ID & Machine Vision så kan tjänsten även innebära arbetsuppgifter i våra projekt inom detta segment.

Resor i tjänsten förekommer.

Din Profil
  • Du har god erfarenhet av och fallenhet för programmering av PLC/HMI system.
  • Goda kunskaper i PLC-programmering, Motion Control och Safety Integrated via Siemens Simatic TIA Portal.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och felsökning på elutrustning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Auto-ID / Machine Vision.
För att trivas i rollen som Automationsingenjör / PLC-programmerare hos oss så behöver du gilla att arbeta i en miljö med snabba beslut, leveranser och omställningar. Vid projektdeadlines kan arbetstempot vara högt och därför krävs det att du är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.
Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar.

Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.

Tjänsten är för omgående anställning.
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Grönlund Roth
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare