Studerande projektledarassistent till One Nordic i Malmö (på distans)

Studerande projektledarassistent till One Nordic i Malmö (på distans)

Är du på jakt efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier som dessutom är flexibelt på distans är det här jobbet för dig! Vi söker dig som är orädd i ditt sätt att vara, uppskattar att ha kontakt med människor och att arbeta brett med administrativa arbetsuppgifter för att stötta upp företagets projektledare. Du kommer spela en viktig roll hos One Nordic och samtidigt få värdefull erfarenhet inför framtiden!
Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift kommer bestå av att assistera och avlasta projektledarna med administrativa uppgifter i deras projekt tillsammans med din kollega i samma roll. Du kommer få en stor inblick i hur respektive projekt fungerar och bli en del av dessa. Du kommer ha kontakt samt ge administrativt stöd åt 4-5 projektledare, se till att rapportering från tekniker kommer in i tid och att det rapporteras rätt för att ärendet ska bli färdigt för fakturering. Utöver detta tillkommer även övriga administrativa arbetsuppgifter som kan komma in löpande.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift
 • Studerar i nuläget en ingenjörsutbildning eller likvärdigt på högskola eller universitet
 • Ser långsiktigt på rollen och har minst 2 år kvar av studierna
 • Har en god systemvana

Det är meriterande om du har någon relevant arbetslivserfarenhet sedan tidigare men inget krav. Det vi främst kommer titta på är dina personliga egenskaper samt att du har ett driv och en förmåga att våga säga ifrån och ge feedback till dina kollegor. Som person är du därför:

 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, flexibla timmar på distans
 • Placering: Malmö/Distans
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se