Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Staffing & Recruitment Assistant till Academic Work Malmö

Ansök nu

Om du vill jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga, dessutom på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller, så läser du rätt annons! Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen som Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!Arbetsuppgifter
 • Rekryteringsprocessen: Arbeta med allt från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss som konsult. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från CV till det nya drömjobbet!
 • Administration: Hjälpa till med bland annat lönehantering och arbetsgivarintyg.
 • Training program: En strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.
 • Ta stort ägandeskap i konsult- och kundrelationer då du bland annat vikarierar på heltid under ledigheter för den Consultant Manager du arbetar dedikerat med.


Kvalifikationer
 • Är student och tar examen tidigast i juni 2025, gärna inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management eller motsvarande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin innan dess.
 • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och ta eget ansvar
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken

Vi söker dig som har följande kompetenser:

 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • Orädd
 • Självgående

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission - We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

We reward ambition. Det betyder att i din roll som Staffing & Recruitment Assistant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Training Program. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

Övrig information

 • Start: v. 30 alternativt v.31
 • Omfattning: Deltid, ca 16 timmar per vecka, fördelat på hel-eller halvdagar (samt heltid under jul och sommar).
 • Placering: Östergatan 18, Malmö

Rekryteringsansvarig: Johanna Schmidt, Talent Acquisition Partner

 • Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil. Efter att du skickat in din ansökan och kommit vidare i processen är det första steget i vår process att utföra två tester, ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma), vilka skickas till dig via mejl.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa per mail av johanna.schmidt@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!Vi söker dig som är
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare