Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du Ingenjör i början av din karriär? Vill du arbeta i teknikens framkant? Lockar det dig att delta i olika utvecklingsprojekt och att arbeta med konstruktion av fartygsskrov? Då har vi arbetet för dig! Vår kund vill alltid ligga steget före, både när de utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men även i sin strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald.Arbetsuppgifter

Som konstruktör för fartygsskrov kommer du att ingå i team som arbetar med konstruktion beräkningar och analyser. Du kommer att utveckla fartygsskrov i stål och i komposit. Uppgifterna innebär att du kommer att arbeta med allt från idé till produktunderlag. Du kommer att arbeta självständigt men måste på ett kreativt och konstruktivt sätt interagera tvärfunktionellt i utvecklingsprojekten med beräkningsingenjörer andra konstruktionsavdelningar, produktion och inköp. Tjänsten innebär såväl interna som externa kontakter.

 • Konstruktion beräkningar och analyser
 • Utveckling av fartygsskrov i stål och i komposit

Arbetet utförs i Aveva Marine, Aveva E3D, Creo och Nauticus.Kvalifikationer
 • Civilingenjör inom marinteknik, maskinteknik eller motsvarande
 • Obehindrad i tal och skrift, på såväl svenska som engelska då båda språken används dagligen
 • Svenskt medborgarskap

Vi lägger stor vikt vid din motivation och intresse för teknik och att du vill fördjupa dig inom skeppsbyggnad och fartygskonstruktion.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Svenskt medborgarskap är ett krav.


Vi söker dig som är
 • Självgående
 • Noggrann
 • God samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stationeringsort är Malmö eller Karlskrona. Tjänsteresor förekommer, körkort är inget krav men meriterande.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare