Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Rådgivare till SportAdmin i Malmö!

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av ett sammanhållet team som skapar meningsfulla förändringar för idrotts- och föreningsvärlden? Hos SportAdmin är du den viktiga länken som inleder kontakten med nya föreningar, formar relationer och hjälper dem att förenkla sin verksamhet. Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

SportAdmin grundades 2005 och har vuxit kraftigt de senaste åren till att bli 55 dedikerade medarbetare, och är mitt i en spännande tillväxtresa. De drivs av en stark passion att förenkla föreningslivet, så att föreningarna kan fokusera på det som verkligen betyder mest: sporten och gemenskapen.

Med över 200 000 användare per vecka har bolaget idag Sveriges mest använda Sport-App. Genom konstant utveckling av digitaliserade och automatiserade lösningar, fortsätter nu deras resa mot att forma framtidens idrottsföreningar.

Kontoret är centralt beläget i Malmö och deras kultur genomsyras av en prestigelös och målinriktad atmosfär. De tror på frihet under ansvar och ger dig direkt möjligheten att ta egna initiativ och bidra till företagets tillväxt. SportAdmin har även utsetts till Di:s Gasellbolag hela fyra gånger, och en av anledningarna till detta är deras starka fokus på att skapa en arbetsplats som du verkligen ser fram emot att komma till varje dag. På SportAdmin är gemenskap och trivsel lika betydelsefulla som prestation och framsteg, vilket utgör en central del av deras företagskultur.

Rollen

Avdelning består av ett sammanhållet team på 10 personer, där uppgiften är att inleda kontakten med nya föreningar, följa upp med kartläggningsmöten och guida kunderna genom hela processen fram till avtalsskrivning. Efter detta skede överlämnar du till deras Customer Success-team som tar vid med systemutbildning och fortsatt kundkontakt. Varje förening är unik, vilket påverkar ditt arbetssätt och din arbetsdag.

Sammanfattningsvis kommer dina arbetsdagar inkludera:

 • Bearbetning av nya föreningar, främst via telefon
 • Genomförande av behovsanalys via digitala möten
 • Presentation av lösning, främst via digitala möten men även fysiska vid större affärer
 • Vecko- och månadsvisa säljmöten och workshops för avdelningens och din personliga fortsatta utveckling
 • Interna möten med Customer Success-teamet för att säkerställa en smidig uppstart av föreningen
Du erbjuds
 • En gedigen onboarding och utbildning för att du ska få rätt förutsättningar att briljera i din roll
 • Goda utvecklingsmöjligheter då bolaget befinner sig i en stark expansionsfas
 • Säljtävlingar och aktiviteter
 • Stark kultur med stort fokus på sina medarbetare
 • Träning på arbetstid 2 ggr per vecka


Kvalifikationer
 • Brinner för att utveckla nya affärer och har en stark kommunikativ sida
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska både i tal och skrift, detta då språket används dagligen i kontakt med kunder
 • Har arbetslivserfarenhet av försäljning

Det är meriterande om du har

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Erfarenhet av föreningsliv inom idrott eller sport, antingen som ledare eller aktiv utövare

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Målinriktad
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 jan. 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare