Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektingenjör inom mottagningskoordination till Trafikverket i Malmö

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du nyligen tagit ut en examen inom samhällsplanering, infrastruktur eller liknanade och är intresserad av att arbeta hos Trafikverket? Vi på Academic Work letar nu efter dig som brinner för samhällsutveckling och som vill vara en del av att utveckla och planera rese- och transportlösningar för framtidens samhälle. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll samt har en fallenhet för att skapa goda relationer både internt och externt. Som konsult via oss har du nu möjlighet att påbörja din karriär som projektingenjör inom mottagningskoordination på Trafikverket. Skicka in din ansökan så berättar vi mer!Om tjänsten

Rollen som mottagningskoordinator tillhör avdelningarna Utformning och Mottagning på Väg- respektive
Järnvägssystem. Rollens syfte är att möjliggöra ett mottagande av ansvar, anläggningar och förvaltningsdata från ett program eller projekt till de förvaltande enheterna genom att koordinera mottagningen tillsammans med kollegor i andra roller, till största del med överlämnandekoordinatorn.

Du erbjuds

 • Ett skräddarsytt utbildningsprogram genom Academic Work i syfte att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik.
 • En varierad och utvecklande vardag tillsammans med engagerade interna kollegor men även externa aktörer
 • Stöttning från Academic Work och en dedikerad konsultchef

Rekrytering och programupplägg hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten hanteras av Academic Work.Arbetsuppgifter
 • Upprätta överlämnandeplan tillsammans med överlämnandekoordinatorn.
 • Planera för och stödja överlämnandekoordinatorn vid informationsmöten och vid genomgång av anläggning
 • Ta fram beslut för överlämnandet av ansvar, anläggning och förvaltningsdata tillsammans med överlämnandekoordinatorn


Kvalifikationer
 • Har högskole- eller universitetsutbildning om minst 180 HP inom samhällsplanering, infrastruktur alternativt annan utbildning som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (Bifoga ditt examensbevis redan i ansökan.)
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift för intern och extern kommunikation
 • Har B-körkort
 • Drivs av att arbeta i en föränderlig miljö och anta utmaningar i det dagliga arbetet.
 • Har ett stort intresse för samhällsutveckling och infrastruktur

Det är meriterande om du har

 • Har liknande yrkeserfarenhet sedan tidigare
 • Har utbildning eller erfarenhet inom järnväg

Vi tror att du som säker

 • Har en god förmåga att ta initiativ
 • Är strukturerad
 • Är duktig på skapa goda relationer och samarbeta
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Malmö (Möjlighet att arbeta remote 2 dagar i veckan)
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga