Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektingenjör inom automation i Pharmaprojekt till kund i Malmö

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund expanderar kraftigt och till sin projektverksamhet inom Pharma söker de nu en projektingenjör inom automation som ska arbeta med att utveckla deras automations- och digitaliseringslösningar till slutkunder. På denna arbetsplats arbetar du med ett stort, etablerat varumärke, du är delaktig i att driva tekniken framåt och jobbar nära kunderna. Du har en stark position att påverka både projektet och din egen utveckling. Urval sker löpande, så passa på att ansöka redan idag.Om tjänsten

Som projektingenjör kommer du att arbeta som automationsingenjör inom vår kunds stora Pharmaprojekt. Du kommer att ingå i affärsområdet Process Automation som utvecklar och levererar framtida automations- och digitaliseringslösningar i vår kunds projektleveranser till slutkunder. Projekten drivs in-house från kontoret i Malmö och är av hög automationsteknisk komplexitet där du får arbeta och ständigt utvecklas tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där erfarenhet- och kunskapsdelning är en stark del av kulturen.

Rollen omfattar generellt att ta fram systemdesign, programmering och systemutveckling samt tester, dokumentation och driftsättning. Du kommer kombinera att arbeta praktiskt med tekniken så väl som att du är med och skapar kompletta systemlösningar. Du kan omvandla kundernas processbehov till automationslösningar, vi tror även att du vill släppa fram ditt driv för att ta fram nya innovativa automations- och industriella IT-lösningar tillsammans med dina kollegor i projekten.

I denna roll kan du vara med och påverka hur dina arbetsdagar ska se ut beroende på ditt intresse och din kompetensprofil. Det finns möjligheter att bli delaktig i projektets alla faser från idé till driftsättning och uppföljning med kunderna. Kortare resor i tjänsten förekommer i samband med främst kundmöte, leverantörsbesök och driftsättning.Kvalifikationer
  • Har en teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande alternativt gymnasienivå med tillhörande yrkeslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet som ingenjör inom automation, industriella styrsystem, systeminstallation/uppgraderingar (1-3 år)
  • Har erfarenhet och kunskaper i 800xA
  • GAMP
  • Tidigare arbetat med Pharma/läkemedelsprojekt (alternativt annan liknande regulatorisk bransch)
  • Behärskar både det svenska och engelska språket i skrift och tal då det är en förutsättning för att klara arbetsuppgifterna.
  • B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målinriktad och utvecklingsbenägen
  • Duktig på samarbete
  • Prestigelös och flexibel
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare