Junior transportledare till AkkaFRAKT i Åhus

Junior transportledare till AkkaFRAKT i Åhus

Är du en social och kommunikativ lagspelare som strävar efter att starta en karriär inom logistikbranschen? Är du dessutom intresserad av jordbruk och lastbilar och vill bli en del av ett starkt team på ett välkänt bolag? Nu söker vi dig som vill axla rollen som Junior Transportledare till AkkaFrakt i Åhus! Välkommen in med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.
Arbetsuppgifter

Som junior transportledare på AkkaFRAKT i Åhus kommer du främst arbeta med orderhantering och telefonaviseringar. Du kommer även dagligen att sätta upp en detaljplan för nästkommande dag där ditt mål är att planera rutterna på bästa sätt. Genom samtal till beställare och andra partners jobbar du för att optimera fyllnadsgraden i lastbilarna längst hela rutten.
Kvalifikationer
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift då en stor del av ditt arbete går ut på att kommunicera med olika beställare, partners och kollegor dagligen
  • Har en god dator- och systemvana
Det är meriterande om du:
  • Har ett intresse för jordbruk och lastbilar
  • Har studerat logistik eller transportplanering

Då vi anser att egenskaper som social, organiserad och samarbetsinriktad är viktigare än erfarenhet för att lyckas i denna roll kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person ser vi att du är:
  • Serviceminded
  • Orädd
  • Lagspelare
Övrig information
  • Start: 1 Maj
  • Omfattning: Heltid på initialt 6 månader med god chans till förlängning
  • Placering: Åhus

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se