Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior projektledare till OX2

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och påverka framtiden och arbeta med förnybar energi? Är du nyfiken på projektledning och vill jobba koordinerande i projekt med offshore vindkraft? Vill du dessutom utvecklas med rollen? Då ska du söka tjänsten redan idag!Om tjänsten

För OX2s räkning söker vi nu en junior projektledare till offshore-teamet. I takt med samhällets elektrifiering blir förnybar energi allt mer aktuellt och nu har du chansen att arbeta med ett företag i framkant i projekt där sol- och vindkraftsparker säljs och utvecklas. OX2 är idag ett väletablerat bolag som är måna om att behålla kulturen som ett start-up bolag. Din framtida kollega beskriver arbetsplatsen som öppen, stöttande och utan hierkarier.

I offshore-projekten kommer du att vara en stöttande resurs som arbetar brett och tvärfunktionellt, vilket innebär att hantera flera olika delar såsom miljö, ekonomi, teknik och juridik. Arbetet kommer att vara koordinerande med ansvar för projektportföljen. Vi ser att du har god skriftlig kommunikation då du kommer att producera mycket texter. Rollen som junior projektledare möjliggör fortsatt karriärutveckling hos OX2, så du ska vara driven och vilja utvecklas!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OX2. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.
Placering i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt uppdrag via oss på Academic Work med framtida goda karriärmöjligheter
 • En tillsvidareanställning via oss på Academic Work, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Som junior projektledare kommer du att ha en bred koordinerande roll där du stöttar projektledare i olika delar av offshore-projekt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att:
 • Agera stöd för ansvariga projektledare i det dagliga arbetet
 • Ha överblick över projektportföljen för företagets olika pågående projekt
 • Koordinera konsulter i verksamheten
 • Arbeta fram underlag inför presentationer och rapporter
 • Administration under projektens gång
 • Uppföljning av ekonomi, budget och tidplaner
 • Dialoger med både interna och externa parter såsom kommuner, myndigheter och markägare


Kvalifikationer
 • Har en uttagen högskole- eller civilingenjörsutbildning, önskvärt inom energi och miljö alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då dokumentationsarbetet kräver detta, samt är obehindrad i engelska
 • Har god kommunikation i skrift

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av energibranschen alternativt har arbetat med upphandlingar eller anbud.

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb