Group Talent Acquisition Manager till Verisure!

Group Talent Acquisition Manager till Verisure!

Här är chansen för dig som brinner för rekrytering och ledarskap som vill arbeta i en roll där du får möjlighet att utveckla både processer och medarbetare. Du kommer få arbeta i en omväxlande roll som innefattar såväl operativt som strategiskt arbete med stor möjlighet att påverka och förändra. Lägg därtill att det inte är vilken organisation som helst, utan en av regionens mest framstående bolag när det gäller innovation inom IoT! Låter detta som en spännande utmaning för dig? Sök idag, urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

Som Verisures nya Talent Acquisition Manager kommer du vara en nyckelperson i Talent Acquisition teamets fortsatta utveckling. Du kommer med din tidigare erfarenhet förväntas komma in med nya synsätt och arbeta med utveckling av teamets arbetssätt. Du kommer leda och coacha ditt team i att nå era gemensamma processmål. Såklart kommer du även behöva utmana dina kollegor och stötta dem så att de blir bättre än gårdagen.

Din roll innebär även ett chefsansvar för en grupp med olika erfarenheter men med ett gemensamt fokus, att fortsätta attrahera nästa generation kollegor till Verisure. Eftersom din roll innefattar fullständigt chefsansvar inkluderas medarbetarsamtal, lönesättning, uppföljning av KPIer och arbetsmiljöansvar.

Tillsammans med Verisures tekniska team och rekryterande chefer kommer du vara en del av att skapa en förståelse för både rekryteringsbehov här och nu, men även framtida behov. Du kommer samtidigt själv arbeta operativt med rekryteringar främst inom Tech.

Genom att bygga ett sammansvetsat team har ni tillsammans möjlighet att med de rekryterande cheferna bli en naturlig partner när det gäller strategier kring att bygga Verisure som organisation.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har ledarskapserfarenhet
 • Har erfarenhet av rekrytering inom Tech
 • Har god kännedom om den svenska marknaden
 • Är van vid extern search
 • Har en eftergymnasialutbildning inom HR, PA, Business Administration eller motsvarande
 • Har god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är högpresterande och trivs att arbeta i en organisation med ett högt tempo och mot högt ställda mål
Som person är du:
 • Innovativ
 • Nätverkande
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen innefattar ett antal arbetspsykologiska tester som administreras av Academic Work.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se