Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktörer till EuroMaint!

Ansök nu

I en tid då järnvägen står i centrum för hållbara lösningar och banbrytande teknik har du nu möjligheten att göra din mark i historien. Som elkonstruktör hos EuroMaint kommer du att bli en viktig kugge i det dynamiska maskineri av innovation och utveckling, varmt välkommen med din ansökan!



Kvalifikationer
  • Relevant eftergymnasial utbildning med el inriktning, till exempel högskoleingenjör med inriktning elektroteknik, energiteknik eller elkraft alternativ relevant arbetslivserfarenhet.
  • Talar och skriver ohindrat på Svenska och Engelska, då det ingår i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

  • Är van vid att jobba självständigt och mycket praktisk erfarenhet ut av branschen och äldre teknik.
  • Har erfarenhet av tågstandarder enligt lagkrav som gäller för branschen.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Att du är noggrann
  • Problemlösande
  • Ansvarstagande
  • Har god samarbetsförmåga
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare