Customer Support Agent till Lantmännens Spannmålssupport i Malmö

Customer Support Agent till Lantmännens Spannmålssupport i Malmö

Lantmännen är en internationell och växande koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker och de strävar efter att du som medarbetare ska kunna arbeta med det du brinner för. Här får du möjligheten att ta stort ansvar genom att dagligen utmanas och agera problemlösande tillsammans med engagerade och motiverade kollegor. Är du personen vi söker? Sök tjänsten idag då vi jobbar med löpande urval!
Arbetsuppgifter

Som medarbetare på spannmålssupporten kommer du ha varierande arbetsuppgifter samt varierande arbetsdagar. Rollen innebär främst arbete med spannmålsfrågor, däribland avrop av avtal, orderhantering, tidsbokning på våra anläggningar, frågor kring avräkningar men berör även allmänna frågor kring Lantmännens produkter. Ärenden inkommer både via mail och telefon.
Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
  • Relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kundtjänst, ordermottagning eller lantbruk
  • Är bekväm med att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap samt har erfarenhet av detta sedan tidigare
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du kommer kommunicera på båda språken dagligen
Det är meriterande om du
  • Har arbetat i M3/Movex eller har erfarenhet av andra affärssystem som exempelvis SAP

Som person är du serviceminded, öppen och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa till en förändrad arbetssituation. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och arbeta problemlösande. Vidare är du stresstålig och har vana av arbete i högt tempo utan att tumma på kvalité. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Vecka 26
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se