Hoppa till innehåll
A-Search logotyp

Business and Market Developer

Ansök nu
WA3RM är världsledande inom utveckling och finansiering av cirkulära och biobaserade verksamheter i industriell skala för återvinning av restströmmar. Genom att omvandla outnyttjade restströmmar till användbara och värdefulla resurser bidrar vi till en positiv klimatomställning samtidigt som vi skapar nya gröna arbetstillfällen. Vi kallar det ”Bringing waste to life” för vi tror på att vi kan göra en märkbar skillnad för ett mer cirkulärt och livskraftigt samhälle. Vi fokuserar på stora energikrävande industrier med välutvecklad och effektiv verksamhet. Dessa ger ett stadigt flöde av överskottsströmmar som erbjuder stora utmaningar vad gäller hållbarhet och som ofta är kostsamma för branschen att hantera inom sin egen sfär. Dessa flöden kan representera viktiga resurser för externa aktörer vilket är en av kärnaspekterna i WA3RMs erbjudande.

WA3RMs affärsidé är att fånga upp dessa överskottsströmmar för att skapa och finansiera hållbara, ofta livsmedelsproducerande verksamheter, där det cirkulära inslaget är dominerande. Utöver att återanvända outnyttjade resurser i form av restströmmar bidrar vi även tydligt till en nödvändig ökad svensk självförsörjning av livsmedel och många nya arbetstillfällen. Finansieringen av investeringarna gör vi via vårt fondbolag WA3RM Fund Management AB.

Vi har för närvarande ett flertal projekt i olika stadier av utveckling och vi kommer inom de närmaste åren att kunna presentera många nyskapande industrisatsningar och samarbeten.

Business and Market Developer till WA3RM

Som Business and Market Developer är ditt fokus att säkra nya affärsmöjligheter med lönsamhet för WA3RM. Du ansvarar även för att projektleda projekt från projektidé och genom projektgenereringsfasen inklusive en godkänd finansiering från fonden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Identifiera och kvalificera industrier med restströmmar.
  • Identifiera och kvalificera applikationer (industriella produktionsenheter) som t.ex. växthus, livsmedelsråvaror och vattenrening.
  • Identifiera och kvalificera operatör (kunder) som driver dessa enheter.
  • Hantera intressentrelationer under projekt, från idé till kapitalförvaltning.
  • Utveckla och underhålla projektpipeline baserad på avfallsströmmar, produkter och operatörer.
  • Kommersiell projektledning från projektidé till projekteringsfas, inklusive överlämning till huvudprojektledare i konceptfas.
  • Ägare av indata och utfall av business case fram till projekteringsfas.
  • Marknadsanalys samt förståelse för WA3RMs kunders potentiella nya marknader.
  • Representera WA3RM i gränssnittet mot offentliga aktörer, industrier och teknikutvecklare med potentiella applikationer.
Utbildning och erfarenhet

Vi ser gärna att du har magisterexamen eller motsvarande inom cirkulär ekonomi, hållbarhetsstrategier eller liknande område. Alternativt en utbildning inom affärsutveckling eller företagsekonomi med fokus på affärsstrategier och marknadsföring.

Vi söker dig som har erfarenhet av affärsutveckling och har god kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du har en helhetssyn kring affären och intresserad av att förstå alla aspekter av WA3RM´s syfte och mål med verksamheten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av affärsutveckling och har god kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du har en helhetssyn kring affären och intresserad av att förstå alla aspekter av WA3RM´s syfte och mål med verksamheten. För oss är din förmåga till samarbete och förtroende till arbetskamrater en viktig egenskap. Som person är du flexibel och energisk och en förmåga att skapa processer och struktur i en föränderlig miljö.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare