Hoppa till innehåll
Øresundsbron logotyp

Øresundsbron söker kundassistent

Ansök nu
Bli en del av brons hjärta!

Vill du vara med i vårt bro-team? Många åker till Sverige för naturupplevelser eller shopping och många andra ser Øresundsbron som sin port till Europa. Men visste du att en otrolig mängd människor också pendlar över bron för arbete varje dag? Det stämmer! Vi finns här för dem och alla andra äventyrare som korsar vår väg och vi har en speciell plats i hjärtat för våra många svenska och danska kunder.

Ditt uppdrag i Øresundbro-teamet:
 • Arbeta i en pulserande öppen kontorsmiljö tillsammans med engagerade kollegor.
 • Upplev en vardag i högt tempo där du har direktkontakt med våra kunder via telefon och e-post.
 • Hjälp våra kunder med deras frågor om priser, fakturor, klagomål, återbetalningar eller vägled dem i vår digitala självbetjäning.
Är du skicklig på både danska, svenska och engelska? Har du tidigare förtrollat kunder med din service och kan visa hur fantastisk du är när det kommer till både kvalitet, kvantitet och kundtillfredsställelse? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter:
 • Leverera enastående kundupplevelser.
 • Svara på inkommande samtal och e-postmeddelanden med professionalism.
 • Hantera olika administrativa uppgifter
Kvalifikationer
Vad vi förväntar oss av dig:
 • Du möter alltid kunden med empati och har ett leende i rösten.
 • Du är en lagspelare som också trivs med självständiga uppgifter.
 • Du är proaktiv, tar ansvar och upptäcker potentiella utmaningar innan de uppstår.
 • Goda IT-kunskaper och en positiv inställning är ett måste.
 • Språkkunskaper i danska och engelska, både skriftligt och muntligt, är essentiella.
Som kundtjänstmedarbetare hos oss får du en heltidsposition med arbetstider under ordinarie kontorstid och din resa startar med en gedigen introduktion.

Vi erbjuder
En spännande och allsidig befattning på en visionär och dynamisk dansk-svensk arbetsplats som utgör navet i en pulserande region, där du är med att påverka utvecklingen. På Øresundsbron har vi en informell, humanistisk företagskultur med stort fokus på medarbetartrivsel och det goda medarbetarskapet. Lön efter kvalifikationer och goda anställningsvillkor.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta teamledare Sofie Richt på email scr@oresundsbron.com.

Vi ser fram emot din ansökan innan den 1/10-23!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Richt
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en sammanhållen mångsidig region där alla människor rör sig enkelt, säkert, snabbt och klimatvänligt över Öresund. Vi är 150 medarbetare som driver och utvecklar en fast och säker förbindelse för väg- och tågtrafik över Öresund och skapar förutsättningar för ett socialt, kulturellt, ekonomiskt och miljömässigt värde för våra kunder, ägare och vår omvärld. Våra medarbetare bidrar till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet och flexibilitet. Vi är stolta och hjälpsamma brobyggare och ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att vi ska nå våra mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare