Offertingenjör/Light planner till Lighting Design Nordics

Offertingenjör/Light planner till Lighting Design Nordics

Vi söker dig som vet att du är en relationsbyggare, tycker om att samarbeta med andra och har ett stort kundfokus. Du måste vara van vid att arbeta i team och förstå grunderna i hur ljus projekteras. Som person är du positiv, flexibel och lösningsorienterad. Genom ditt engagemang och kompetens är du personen som förverkligar vårt primära mål: nöjd kund!

Vi bygger nu vidare i vårt Lighting design team och etablerar en roll där du själv arbetar fram de beräkningar som krävs för att underbygga offerten, du skapar offerten och följer den fram till beställning från kund. Du spelar även en viktigt roll som rådgivare åt vår säljkår. Resultatet av din beräkning sker i enlighet med normer och regelverk samtidigt som det ger kunden ett attraktivt erbjudande. Våra kundkontakter representeras av elkonsulter, arkitekter och ljusdesigners men även beställaren.

Vi söker dig som har teknisk examen helst på högskolenivå, gärna med el-teknisk inriktning. Erfarenhet från belysningsbranchen är meriterande. Du måste ha flytande kunskap i något av de nordiska språken och engelska såväl i tal som skrift . Du har goda kunskaper i CAD, Dialux, Dialux evo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du uppträder på ett affärsmässigt sätt, tar ägandeskap för ditt arbete, är en god team player och håller på reda på dina deadlines.

Våra kärnvärden är Passion-Performance-Partnership och det är mycket viktigt att du delar dessa med oss!

Frågor om tjänsten: Besvaras av Agneta Andersson, ansvarig för Lighting Design, på tel: 040-649 20 82

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Agneta Andersson
Telefon 040-649 20 82
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zumtobelgroup.com
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet.

Zumtobel Group har i Norden försäljningsorganisationer i Sverige, Norge och Danmark. Vi säljer även i
Finland, Island och Baltikum. Totalt är vi ca 90 medarbetare. Huvudkontoret för Norden finns i Malmö. Här är vårt nordiska Support Center placerat, där vi i dag har 7 Lighting designers.