Innesäljare / kundtjänst

Innesäljare / kundtjänst

Innesäljare till Kundservice Nordics

Har du ett intresse för kundtjänst, försäljning och vill få möjlighet att utvecklas inom dessa områden?

Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet.

Till vår Kundservice-avdelning inom Zumtobel Group i Norden, med försäljningsorganisationer i Sverige, Norge och Danmark, söker vi nu en driven Innesäljare som främst ska arbeta mot våra norska kunder. Du kommer att ingå i vårt härliga Kundservice-team, ca 18 personer, och vara placerad i Malmö Hyllie i ljusa, moderna lokaler. Här präglas kulturen av en stark teamkänsla där vi stöttar och utvecklar varandra.

Teamet ansvarar för att ge våra kunder en kvalificerad information om våra produkter och därigenom styra kunden till en optimal och hållbar belysningslösning. Vår främsta arbetsuppgift är att lägga in kundorder i vårt affärssystem SAP och följa upp dessa till leverans. I arbetsuppgifterna ingår även till viss del kalkylarbete och visst registerunderhåll. Kundservice representerar kundens röst in i företaget och är därmed en viktig länk mellan kund och leverantör.

Din profil
Vi söker dig som vet att du är en relationsbyggare, tycker om att samarbeta med andra och har ett stort kundfokus. Vi ser gärna att du är van vid, och trivs med, att arbeta i team och att du har erfarenhet av försäljning och kundservice. Som person är du positiv, flexibel och lösningsorienterad och genom ditt engagemang är du personen som är med och förverkligar Kundservice primära mål: nöjd kund!

För att lyckas i rollen behöver du ha minst gymnasieexamen eller motsvarande, gärna med el-teknisk inriktning samt ett par års erfarenhet från en liknande roll inom Kundservice. Kunskap om belysning är meriterande. Du måste ha mycket goda språkkunskaper i något av de nordiska språken samt engelska i både tal och skrift. Vi räknar med att du har goda kunskaper inom MS Office. Kunskaper i norska och i affärssystemet SAP är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i vårt urval. Våra kärnvärden är Passion-Performance-Partnership och det är mycket viktigt att du delar dessa med oss!

Frågor om tjänsten: Besvaras av Agneta Andersson, ansvarig för Kundservice, på tel: 040-649 20 82

För ansökan, klicka på nedan länk.

Vi har löpande urval och intervjuer så skicka din ansökan snarast, dock senast 23 november.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zumtobelgroup.com
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Zumtobel Group is an international lighting group and a leading player in the field of innovative lighting solutions and components. With its three internationally established brands, Thorn, Tridonic and Zumtobel, and its brands, acdc, Reiss and Zumtobel Group Services the Group offers its customers around the world a comprehensive range of products and services.