Internationell Koordinator till ZetaDisplay

Internationell Koordinator till ZetaDisplay

Vi utökar vårt växande internationella team med en ny och helt central roll! Du blir en viktig förutsättning för att teamet ska utvecklas och genom din administrativa styrka så får du chansen att hela tiden lära mer och jobba brett inom vår framgångsrika verksamhet. Du utgår från vårt kontor i Malmö, men jobbar i ett team med människor från många olika länder.


Som koordinator hos oss...

kommer du att arbeta på bred basis och skapa framgång genom tät kommunikation med projektledare och säljare internt, men även med exempelvis leverantörer och kunder externt. Din ihärdighet kommer hjälpa dig bli effektiv i att hålla koll på produkter, distributörer, försändelser (nationellt och internationellt), leveranser och alla dead lines som kopplas till detta. Du hittar stöd i att hålla koll på läget genom ERP- och CRM-systemen, men i slutändan är det främst din förmåga att kommunicera och följa upp som skapar ett mervärde.

För att axla rollen har du...
en bra förståelse för ekonomi och inköp och gärna tidigare erfarenhet av en liknande bred roll där du är mer generalist än specialist.

Du är snabb och effektiv med att arbeta i olika system, verktyg och officepaketet. Eftersom rollen är internationell så behärskar du engelska utmärkt i både tal och skrift. Du strukturerar upp ditt arbete, får tillfredställelse av att beta av din TODO, och klarar hantera ett skifte i fokus när omständigheterna kräver det.

Som person tror vi att du har...
en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du är driven, lösningsorienterad och har god kommunikationsförmåga. Du får energi av att ge god service och få saker gjorda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och hur du tar dig an uppgifter och problem. Detta är en framtidsroll så i slutändan kommer din inställning till hur du kan bidra framöver väga tyngre än hur lång erfarenhet du besitter fram till idag.

Vi på ZetaDisplay har en stor passion för kommunikationslösningar... vilket genomsyrar vårt härliga internationella team. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team där vi inte låter vår geografiska spridning hindra en stor gemenskap. Halva teamet sitter i Malmö och resten är baserade internationellt. Vi sätter stort värde på vår förmåga att samarbeta, ha kul tillsammans och du kommer bli en del av ett fungerande team med många härliga personligheter som har viljan att prestera gemensamt!

Besök gärna vår hemsida www.zetadisplay.se eller se filmen nedan för mer information om oss.

ZetaDisplay är en fullserviceleverantör av kommunikationslösningar utformade för att påverka beteende i fysisk butik, offentligt rum eller kontorsmiljö. Vi agerar utifrån en djup förståelse för mänskligt beteende i beslutssituationer. Våra insikter kommer från empiriska tester och vi levererar dem med hjälp av en smart teknisk plattform som genererar effektiva och engagerande Digital Signage-lösningar.

Om detta låter som en spännande utmaning för dig... är du varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten och bifoga ditt CV och gärna ditt personliga brev. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast den 18 augusti 2022. Intervjuer påbörjas vecka 33 och 34, men kontakta oss per mejl om din ansökan behöver behandlas på kort varsel relaterat eventuella andra rekryteringsprocesser du kommit långt i.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Niclas Wate på Roi Rekrytering - niclas.wate@roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)