Servicetekniker till Xylem

Servicetekniker till Xylem

Om tjänsten
Som Servicetekniker hos Xylem kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll på utrustning hos företagets kunder. Den huvudsakliga utrustningen man arbetar med är pumpar för hela kretsloppet. Du har din arbetsdag förlagd i verkstaden där du självständigt ansvarar för ditt arbete. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07.30-16.00 måndag-torsdag och fredag 07.30 - 15.00. Utöver ordinarie arbetstid kan visst beredskap förekomma. Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Start sker enligt överenskommelse och uppdraget är löpande. Din placeringsort är i Malmö.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Reparationer, felsökningar och förebyggande underhåll på utrustning
  • Hålla ordning i verkstad, ta emot och skicka gods
Om dig
Kanske arbetar du idag som elektriker eller underhållstekniker, alternativt besitter någon annan praktisk erfarenhet inom verkstad, el eller VVS. Du är kunnig inom antingen elektriskt eller mekaniskt underhåll. God servicekänsla, samarbetsförmåga och ett enkelt och trevligt sätt är viktiga förutsättningar för att lyckas på uppdraget. Som person är du prestigelös och hjälpsam.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Erfarenhet som mekaniker, elektriker, VVS eller från verkstad
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Truckkort är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 12 orter och består idag av ca 180 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till Malmö. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, Teknik, Mekanik, El, Service, Servicetekniker, Vattenpumpar, Malmö, Xylem, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.