ServiceNow konsult till internationellt konsultföretag

ServiceNow konsult till internationellt konsultföretag

Är du intresserad av ett mycket omväxlande och inspirereande jobb på ett driftigt och framgångsrikt företag? Brinner du för digitalsering av verksamheter? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Till ett internationellt konsultföretag i Malmö söker vi nu till deras team IT Service Management efter deras nästa ServiceNow konsult. Du erbjuds ett mycket omväxlande och inspirerande jobb där du genom den tekniska plattformen ServiceNow hjälper kunder att digitalisera och effektivisera sin verksamhet. Som konsult arbetar du både självständigt och i team.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, analytisk och resultatorienterad. Du ser ditt team som en tillgång och du har god förmåga att samarbeta med andra. Du är framåtlutad, social och har lätt för att bygga nya relationer. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder.

Vi anser att det viktigaste är vem du är som person och att du har intresse för att ta till dig ny kunskap. Dock ser vi det som meriterande om du har något av följande:
  • 1-3 år eftergymnasial utbildning
  • Tekniska grundkunskaper inom exempelvis ServiceNow, Splunk, IT infrastruktur, Java, Javascript, HTML, relationsdatabaser och SQL
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid, vardagar
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 19 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Deras unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. Bolaget är 42 000 anställda i fler än 20 länder och omsatte under 2017 38 miljarder kronor. I Skandinavien arbetar ungefär 1800 anställda, varav 400 i Sverige.

Bolaget präglas av en stark kultur av samverkan och teamwork. De arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Genom trivsel, trygghet och tillit anser de att den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet skapas. Som konsult får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Du erbjuds schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vår kunds mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.