Projektchef till BCA Entreprenad

Projektchef till BCA Entreprenad

BCA Entreprenad fortsätter att växa och vi söker därför efter en ytterligare projektchef till deras betongavdelning i Malmö. Som anställd på BCA Entreprenad får du arbeta på ett väletablerat bolag i en varierad roll med stimulerande arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Ansök om tjänsten redan idag då urval kommer ske löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Helena Feldt på helena.feldt@xllncadvise.com alternativt 0709837847.

Dina arbetsuppgifter

Som projektchef på BCA Entreprenad involveras du i projekt som rör exempelvis broar, ställverk, kajer och andra typer av betongkonstruktioner. Du blir erbjuden en utvecklande roll där du leder projektgruppen och har ansvar över hela kedjan, allt från ekonomi och kunder till personal och produktion. Ditt ansvar ligger även i att säkerställa att gällande lagar, förordningar och bestämmelser följs. Vanligtvis har du två till projekt igång samtidigt och resor förekommer till viss del i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Avstämningar gällande intäkter, kostnader, prognoser och resultat
  • Delta i bygg- och ekonomimöten
  • Delaktig i kalkylarbetet
  • Inköp
  • ÄTA-hantering
  • Personalplanering, kartläggning av utvecklingsinsatser och medarbetarsamtal
Din profil

Vi söker dig som trivs i en ansvarsfull roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi söker även dig som har förmågan att ta ett ägarskap och på så sätt lyckas ro dina projekt i hamn med goda resultat. Du har ett sinne för siffror och intresseras av att analysera hur arbetet kan effektiviseras och hur resultatet kan förbättras. Du har en god förmåga att leda både dina projekt och dina medarbetare eftersom du är kommunikativ, lyhörd och analytisk. Slutligen tror vi att du som söker ser det här som en spännande utmaning och som vill följa med på BCA:s fortsatta resa.

Krav:
  • Erfarenhet av en ledande position inom byggbranschen
  • Körkort B
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet inom betong

Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 1 nov (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BCA Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt har de närmre 60 medarbetare med specialistkompetens inom ovan nämnda områden. BCA Entreprenad strävar efter att deras medarbetare ska trivas på sitt arbete och som anställd får du stora utvecklingsmöjligheter genom exempelvis vidareutbildningar och större ansvar.