Projektchef till BCA Entreprenad

Projektchef till BCA Entreprenad

Dina arbetsuppgifter

BCA Entreprenad expanderar och vi söker därför efter en projektchef för att bygga en ytterligare projektgrupp till deras järnvägsavdelning i Malmö.

Som projektchef erbjuds du en omväxlande och utvecklande roll där du har ansvar över allt från ekonomi, kunder, personal till produktion. Ditt ansvar ligger i att säkerställa att projekten går enligt planering och att gällande lagar, förordningar och bestämmelser följs. Beroende på projekt har du personalansvar över ungefär fem till sex medarbetare som du hjälper att motivera, leda och planera. Vanligtvis har du fyra till fem projekt igång samtidigt, projekt som handlar om exempelvis växel- och spårbyten, stängsel och slipersbyten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Avstämningar gällande intäkter, kostnader, prognoser och resultat
  • Delta i bygg- och ekonomimöten
  • Delaktig i kalkylering
  • Inköp
  • Inlämning av projekthandlingar
  • ÄTA-hantering
  • Personalplanering, kartläggning av utvecklingsinsatser och medarbetarsamtal
Din profil

Vi söker dig som vill utvecklas och som trivs med att arbeta i en roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har en god förmåga att leda, både dina projekt och dina medarbetare, eftersom du är kommunikativ, lyhörd och du kan hjälpa ditt team att skapa förutsättningar för att de ska utvecklas. I ditt arbete är du strukturerad, tydlig och du ser saker ur ett helhetsperspektiv. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill följa med på BCA:s fortsatta resa.

Krav:
  • Erfarenhet av en ledande position inom byggbranschen
  • Körkort B
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet inom järnväg

Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 20 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BCA Entreprenad är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt har de närmre 60 medarbetare med specialistkompetens inom ovan nämnda områden. BCA Entreprenad strävar efter att deras medarbetare ska trivas på sitt arbete och som anställd får du stora utvecklingsmöjligheter genom exempelvis vidareutbildningar och större ansvar.