Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd

Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd

Vill du ha en varierad roll där du får vara involverad i projekten från start till slut? Vill du arbeta i en spännande organisation med chansen att vara med och påverka? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Till SMA Syd söker vi nu dig som i mark- och anläggningsprojekt vill arbeta med Kalkyl-Inköp-Planering. Som KIP får du en spännande roll där du involveras i projektens alla faser, från start till slut. Du har i genomsnitt fyra projekt igång samtidigt och arbetar ungefär tre dagar i veckan inne på kontoret, resterande tid sker ute på plats. Du har ett nära samarbete med dina platschefer där du stöttar dem i projektens planering.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Inköp av material och underentreprenörer
  • Kalkylering
  • Samordning av leverantörer och underentreprenörer
  • Anbudsinlämning
  • Dokumentation
  • Säkerställa att kraven på ex kvalitet och arbetsmiljö efterlevs
Din profil

Vi söker dig som är öppen, positiv och som har en hög social kompetens. Eftersom din roll som KIP är varierad krävs det att du har ett flexibelt förhållningssätt och en god förmåga att hantera många bollar i luften samtidigt. I ditt arbete är du initiativtagande, strukturerad och affärsinriktad.

Krav:
  • Eftergymnasial utbildning, exempelvis Byggteknik eller Väg- och Vatten
  • Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är ett auktoriserat bemanningsföretag i Malmö. Vi är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har god erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 8 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMA Syd grundades 2017 och ingår i en större koncern av infrastruktur- och markentreprenadbolag som jobbar över hela Sverige. Som anställd får du möjligheten att arbeta i ett bolag som fortfarande byggs upp samtidigt som du har tryggheten i form av en tung koncern i ryggen. Du erbjuds ett arbete med frihet under ansvar, flexibla arbetstider och goda möjligheter för utveckling.