Snickare / Träarbetare till Malmö

Snickare / Träarbetare till Malmö

Vi söker nu en erfaren träarbetare/snickare inom om- och tillbyggnationer till kund i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som träarbetare kommer du jobba med byggprojekt ute hos företagets kunder i Malmö området. Arbetet kommer vara av varierande art men kan t.ex. vara projekt gällande lokalanpassningar och renoveringar inom bostäder och kommersiella fastigheter.

Om dig
Du har bred erfarenhet från rollen som träarbetare/snickare, gärna med en relevant utbildning inom området. Meriterande om du har erfarenhet från projekt inom om- och tillbyggnationer inom bostäder eller kommersiella fastigheter. Vi söker dig som trivs med varierade arbetssysslor och ett stundtals högt tempo. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om kund
Företaget är ett väletablerat byggföretag i Malmö som just nu är i en expansiv fas. De jobbar främst med om- och tillbyggnationer inom såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Deras kunder består främst av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kontoret är belagt i fina lokaler centralt i Malmö.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.