VD-assistent till kommande uppdrag

VD-assistent till kommande uppdrag

Vad gör en VD-assistent?
Som VD-assistenten kan din vardag se lite annorlunda ut beroende på uppdrag och kund. Fokus brukar ligga på att göra allt för att få VD:s vardag att flyta på så bra som möjligt. Du ansvarar till viss del för mail- och kalenderhantering samt koordinerar med möten och resor på ett så bra sätt som möjligt. Utöver traditionella uppgifter kan du ha en projektledande roll där du ansvarar för chefsträffar, konferenser och andra event som rör företaget. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Prioritera inkommande samtal och mötesbokningar
  • Ansvarar för protokollföring
  • Avtalshantering
  • Ansvara för rese- och hotellbokningar
  • Sköta viss interkommunikation
  • Uppmärksamma bemärkelsedagar och inhandla julklappar
  • Utgöra administrativt stöd gentemot chefer
  • Vara VD behjälplig i övriga ad hoc-uppgifter i vardagen
Vem är du?
För att lyckas i rollen som VD-assistent tror vi att du har erfarenhet från en liknande assisterande roll sedan innan. Du har en god förmåga att ta egna initiativ samt klarar av att arbeta självständigt. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är det viktigt att du sprider god energi och har en positiv inställning till olika moment i vardagen. Du trivs i sociala sammanhang där du får nätverka och bygga relationer. Ingen arbetsuppgift är för liten för dig och du löser eventuella problem på ett prestigelöst och flexibelt sätt. Din erfarenhet har gjort dig till en person som snabbt kan ta beslut och du är van vid att alltid ligga ”steget före” för att underlätta vardagen för VD:n.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals/The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals/The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om våra processer. Vi som arbetar med konsultuppdragen i Malmö är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) 076 000 18 83 och Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se) 073 521 65 34.

Tack på förhand!
Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (6 dagar kvar)