Redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet

Redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet

Ditt uppdrag

Som redovisningsekonom är du van att arbeta brett och har erfarenhet av följande:
  • löpande bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • momsredovisning
  • rapportering.
Har du även erfarenhet av koncernredovisning och konsolidering är det mycket meriterande.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet, prestigelöshet och initiativförmåga. Du har lätt att ta dig an nya arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i olika miljöer. Uppdragen är oftast på heltid och varierar i längd. Söker du ett arbete med variation där du får möjlighet att arbeta på flera företag, lära känna nya människor och lära dig flera ekonomisystem kan konsultrollen vara något för dig.

Detta är en allmän annons där du får möjligheten att visa ditt intresse för uppdrag av denna karaktär. Våra kunder är utspridda inom Öresundsregionen. Vi söker dig som kan börja relativt omgående.

Din bakgrund

För rollen som redovisningsekonom söker vi i första hand dig som har en utbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet som redovisningsekonom eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

För att passa in i rollen så är du en ansvarstagande person som ser vikten av kvalité och noggrannhet i allt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga med en prestigelös inställning. Du är serviceinriktad, flexibel och positiv och stimuleras av en varierande arbetsmiljö.

Vi söker dig som vill vara konsult hos oss på Wise Professionals/EQonomy under uppdragets gång eller dig som är underkonsult med F-skattsedel.

EQonomy erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Mer om tjänsten

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Konsultchef Patrik Gustavsson (patrik.gustavsson@wise.se). Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Observera att det här är en öppen annons och inte är kopplad till ett specifikt uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.