Jobba som underkonsult/konsult inom området lön via Wise Professionals

Jobba som underkonsult/konsult inom området lön via Wise Professionals

Ser du en framtid som konsult hos oss? Det gör vi! På Wise Professionals har vi ett stort nätverk av konsulter inom lön, HR och administration och våra kunder ser det som ett självklart val att nyttja vårt nätverk.

Just nu!
Vi söker fler löneadministratörer till våra kunder. Vi vill gärna att du ingår i vårt nätverk och får ta del av våra seminarier, event och våra nätverksfrukostar samt bidra till ett givande kompetensutbyte. Som uthyrd löneadministratör får du chans att arbeta brett inom området. Exempel på vad dina arbetsuppgifter skulle kunna vara:
  • Lönekörning - förbereda lön, se till att medarbetare och chefer rapporterar i tid
  • Granska lönespecifikationer
  • Dokumentera och kontrollera föräldraledighet, löner, sjukskrivningar
  • Uppdatera information i kundens löne- respektive HR system.
  • Fakturaavstämning angående pensioner, försäkringar och förmåner
  • Administrering och kontroll av pensioner
  • Administrering kring anställningar, intyg samt avslut etc
  • Föra HR-statistik och diverse rapportering
  • Stöd till chefer och medarbetare i lönerelaterade och arbetsrättsliga frågor
  • Kontaktperson gentemot myndigheter inom löneområdet
Mer om dig
Vi tror att du har minst två års erfarenhet av självständigt lönearbete och eller HR-arbete. Antingen en högskole - eller yrkesutbildning inom lön, alternativt en ekonomi/ PA utbildning där du byggt på dina kunskaper inom lön genom erfarenhet/kurser. För att trivas i rollen som löneadministratör hos våra kunder är du serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Att jobba i en föränderlig miljö, arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ är dessutom något du tycker är roligt. Meriterande för våra roller är om du har erfarenhet från olika lönesystem, exempelvis Agda, Kontek och Hogia.

Förresten!
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Kontakt
Detta är en öppen annons där du får möjlighet att bli en del av vårt kandidatnätverk och komma på intervju för våra kommande tjänsterOm du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se).

Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (14 dagar kvar)