Business Controllers till vår konsultverksamhet

Business Controllers till vår konsultverksamhet

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster. I och med att du anmäler ditt intresse på denna annons blir du en del av vårt växande nätverk för ekonomer inom Controlling.

Ditt uppdrag
Vi ser idag ett ökat intresse hos våra kunder efter Business Controllers och söker därför efter dig som vill arbeta som konsult hos EQonomy/Wise Professionals. Uppdragen varierar i längd med allt från 2 månader och upp till två år och även möjlighet till tillsvidareanställning på företaget efter inhyrningsperioden Arbetsuppgifterna som controller kommer också att variera beroende på kund, men exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Budget-, boksluts- och prognosarbete
  • Agera stöd till resultatansvarig
  • Verksamhetsuppföljning
  • Stöd till projektledare vid analys av underhållsprojekt
  • Kund-, marknads-, omvärlds- och konkurrentanalyser
  • Att delta i framtagande av årsredovisning, delårsrapport och månadsrapport
  • Omförhandlings- och vakansstatistik m.m.
I rollen som uthyrd konsult får du möjlighet att arbeta hos många av våra spännande kunder med utvecklande uppdrag. Som konsult ställer vi höga krav på din flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund
För rollen som Business Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3-5 års erfarenhet som controller och jobbat nära verksamheten. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet, budget och prognosarbete. Du har självklart goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem samt rapporteringsverktyg.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och prestigelös med en analytisk förmåga. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har några frågor. Vi som arbetar med konsultuppdragen är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och konsultchef Patrik Gustavsson (Patrik.Gustavsson@wise.se). Vi går löpande igenom urvalet och kallar in på förutsättningslösa möten i mån av tid. Då det är semestertider kan det ta lite längre tid innan du får återkoppling från oss.
Vi kommer att gå igenom ansökningarna igen när vi är tillbaka från semester, v.34.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (2 dagar kvar)