Säljande Konsultchef

Säljande Konsultchef

Är du affärsorienterad och bra på att lyssna och förstå samband? Är du grym på försäljning? Har du ett stort intresse för människor - potential - affärer - kommunikation?

Jag blir ofta fascinerad av vårt yrke. Att hjälpa människor att hitta varandra och därmed förändra livet för såväl individer som organisationer. Kan det bli häftigare än så? Jag heter Louise, och är ansvarig för verksamheten i Malmö. Kul förresten att du är nyfiken på oss på Wise Professionals.

Nu söker vi en ny kollega, en säljande konsultchef, till vårt team i Malmö. Vi vill bygga på riktigt, få vår affär att växa och söker därför en kollega som vill ta vår konsultaffär till nya nivåer. Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. En resa som ska bli den roligaste tiden i din karriär.

Älskar du vår bransch, har erfarenhet inom tjänsteförsäljning B2B och har minst två års erfarenhet av rollen som konsultchef vill jag att du läser extra noga nu!

Din roll
Som säljande konsultchef på Wise Professionals är du en del av ett professionellt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsföretag.

Våra konsultchefer ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till sina konsulter som de har personalansvar för. Med stort engagemang driver du in affärer från start till avslut där du förväntas projektleda hela processen. För att lyckas i rollen behöver du kunna ta reda på och förstå kundens behov och vara konsultativ kring kompetensförsörjning och rekrytering.

Rollen som säljande konsultchef är bred och du förväntas, förutom ovan nämnda, genomföra egna intervjuer, skriva offerter, förhandla, ha personalansvar för 25-30 konsulter samt följa upp och kvalitetssäkra dina konsulters uppdrag.

Vi på Wise Professionals väljer våra kunder med omsorg och alla i teamet är en viktig del i arbetet att bygga vårt varumärke och vårt kundnätverk i Syd-regionen.

Din bakgrund
Du har en akademisk examen eller motsvarande inom t.ex. HR, ekonomi eller beteendevetenskap. Du får gärna ha erfarenhet av personalansvar som du kompletterat med andra affärsnära roller inom försäljning. För att lyckas i rollen behöver du som sagt ha erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning inom B2B och det är absolut meriterande om du har erfarenhet av att vara konsult. Du har en fantastisk egen drivkraft, älskar att göra affärer och brinner för konsultverksamhet. Du är förtroendeingivande, en teamplayer och duktig på att skapa och underhålla relationer.

Wise Professionals erbjuder
Möjlighet att ha ett av jordens roligaste jobb som innebär att du arbetar självständigt samtidigt som du har mycket frihet under ansvar. Du får även möjlighet att arbeta i ett team som består av en hel massa kompetenta och härliga människor. Vi har många spännande uppdrag och kunder och vi gillar att ge service i världsklass. Vi har kul på jobbet och strävar alltid efter att utvecklas och vara en långsiktig samarbetspartner med våra kunder och kandidater.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig louise.grammatikas@wise.se

Ansök med CV & personligt brev så snart du kan. Vi ser fram mot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.