Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Just nu söker vi en ekonomiadministratör till ett företag i Malmöregionen.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta brett och ha varierade arbetsuppgifter såsom:
  • Leverantörsfakturor
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Skatteredovisning
  • Löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Kassarapporter
  • Order- och lagersystem
  • Framtagning av rapporter från lönesystem och överföring av filer till bank
Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten har du en genomförd gymnasieutbildning. Har du dessutom någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av en liknande roll och du har god ekonomisk förståelse samt bra administrativ förmåga.

Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du som söker har gedigen erfarenhet av Hogia. Har du erfarenhet av order- och lagersystemet Prosmart är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du noggrann, pålitlig och flexibel. Du har vilja och engagemang och tycker om varierande arbete. Du hanterar stressiga situationer och är en person som gillar att ha många bollar i luften. Du är van vid och trivs med att arbeta i både grupp och självständigt och du är en medarbetare som bidrar med en god stämning i arbetsgruppen.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Information och kontakt

Tillträde under våren. Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan och förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Ansök snarast då urval sker löpande.

För mer information eller frågor kontakta Rebecka på 0417-77 99 84 eller Sebastian 0417-77 99 83.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Rebecka Persson
Telefon 0417-77 99 84
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.