TIG-svetsare, aluminium

TIG-svetsare, aluminium

Om tjänsten.
Du kommer arbeta på en verkstad med större fordon. I tjänsten ingår det arbetsuppgifter som att Svetsa med TIG på aluminium samt skruva och meka. Du ska vara allsidig och kunnig inom det mesta på en traditionell verkstad. Du ska kunna jobba i grupp och vara en bra lagspelare. Arbetsuppgifterna variera så det ställs krav på att du är en problemlösare.

Om dig.
Du som söker ska ha erfarenhet av svetsning med TIG på aluminium samt att skruva och meka på tyngre fordon. Vi ser gärna att du har jobbat minst 2 år med liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är en lagspelare då du kommer arbeta ihop med andra. Ni kommer att arbeta ihop för att slutföra uppgiften tillsammans.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten börjar med en provanställning om 6 månader för att sedan gå över till en tillsvidareanställning till kund för rätt person.

Ansökan.
Vi tar endast emot ansökan på epostadress: nb@werkstadsfolket.se
Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.

Välkommen med din ansökan.

Nijazi Behrami, Personalchef
Telefon: 0430-48107
E-post: nb@werkstadsfolket.se
Mer info
Telefon 1111111111
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.