Teknisk innesäljare till Weidmüller i Malmö

Teknisk innesäljare till Weidmüller i Malmö

Har du en eftergymnasial utbildning inom el/automation och vill utvecklas i en roll som säljsupport på ett internationellt bolag?

En teknisk innesäljare sökes till Weidmüller i Malmö. Som teknisk innesäljare får du chans att arbeta med proaktiv försäljning och säljsupport. I en roll med många kontaktytor bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till ökad försäljning och kundnöjdhet. Har du en utbildning inom el/automation, gillar försäljning och har ett intresse för teknik är rollen som teknisk innesäljare för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som teknisk innesäljare hos Weidmüller får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Som teknisk innesäljare blir du en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet, och kommer förutom utbildning i rollen att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen och i fördjupningen av din produktkunskap. Arbetstidsförkortning, bonus, friskvårdsbidrag, eget kontor, laddmöjligheter till bilen och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Dina arbetsuppgifter
  • Ge säljsupport till utesäljare i Sverige
  • Hantera förfrågningar från kunder och ge rekommendationer för produkter och lösningar
  • Ta en aktiv dialog med kunder och göra prognoser för produktområden
  • Följa upp offerter, order och säkra potentiella affärsmöjligheter
  • Hantera avvikelser
  • Kvalificera leads
  • Genomföra marknads-, konkurrent och trendanalyser
Värt att veta

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, kundsupport, lager, inköp, HR och ekonomi som du i rollen kommer att samarbeta tätt med. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du kommer att ingå teamet inom Operations som har Norden som sitt ansvarsområde. Dina närmaste kollegor i teamet arbetar också som tekniska innesäljare. Rollen kan komma att innefatta resor (vid tex. produktutbildningar i Tyskland och kundmöten) och antalet övernattningar per år uppskattas till 10 st.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom el/automation. Har du erfarenhet som teknisk innesäljare eller teknisk support för produkter/lösningar inom el/automation är det meriterande. Då du kommer arbeta nära våra kunder i Sverige samt ha dialog med vårt moderbolag i Tyskland söker vi dig med goda kunskaper i svenska och i engelska i tal och i skrift.

Du är en relationsinriktad och därmed bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är kommunikativ och får energi av kontakten med andra. Att vara serviceinriktad med en vilja att hjälpa andra är andra av dina styrkor. Du tar även ansvar för att leverera med kvalitet inom ditt område och ser till att möta uppsatta mål. Du gillar utmaningar och bidrar till teamet med din positiva inställning och lösningsorienterade sätt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Email Mejla Angelina Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech