Projektledare

Projektledare

Om oss och om rollen
Är du redo för din karriärs roligaste tid? Pamaco Totalservice, kända under varumärket WashTec är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanen-märkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas i en projektledande roll där du är nära kunden och affären.

Som projektledare inom region Syd hos oss ansvarar du för att driva lönsamma montageprojekt av vår helhetslösning och koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer samt bilhandlare. I din roll är du konsultativ, nyfiken, strukturerad och affärsmannamässig. Rollen som projektledare innebär att du har ansvar för projektledning av sålda maskiner från signerad order till dess att projektet är överlämnat till kund. Detta innebär att du i det dagliga exempelvis planerar montageprojekt, ser till att vi får rätt priser från underleverantörer, säkrar så att lösningarna är kostnadseffektiva samt kravställer mot kund och andra installatörer. Du kommer även att stötta säljarna vid försäljningsarbete av komplexa projekt. Till din hjälp har du mycket kompetenta och trevliga kollegor i form av säljare, produktchefer och tekniker. Du ingår i säljavdelningen med kontor i Malmö och rapporterar till Sälj-och Marknadschefen.

Om dig
Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Pamaco-anda. Det innebär att du:
  • Har service i fokus - det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat. Vi är sprungna ur att kunderna ska få en riktigt bra service.
  • Är drivande - du har ett tydligt eget driv, är proaktiv och nyfiken med en vilja att lära dig våra produkter och tjänster.
  • Tar ansvar - du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din leverans. Detta tror vi är en självklarhet för dig både internt och externt.
  • Tänker långsiktigt - kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.
Vidare tror vi att har ett naturligt intresse att lära och förstå tekniken bakom våra produkter. Du besitter förmågan att prata med nyckelpersoner ute hos kunderna. Du har sannolikt en teknikerbakgrund och har varit involverad i helhetsentreprenader och känner nu att det är dags för nästa steg i din karriär!

Vi erbjuder
  • En central, spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar
  • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
  • Glada och engagerade kollegor - en plats i ett härligt team
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information når du Johnny på 0760001807 eller johnny.bjorklund@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

WashTec Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. WashTec är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har WashTec utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 12 okt (18 dagar kvar)