Bilmekaniker till Wacker Neuson i Malmö

Bilmekaniker till Wacker Neuson i Malmö

Dina arbetsuppgifter

Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på våra maskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då i vår verkstad men ibland också hos våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har gärna erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner eller arbetar du idag som personbilsmekaniker. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet där vi värdesätter att du är självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.

Här erbjuds en mycket trygg och god arbetsmiljö. Det är ett roligt och glatt gäng med en mycket god laganda där man ställer upp för varandra som du kommer att arbeta tillsammans med. Du kommer också att få del av löpande vidareutbildningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Johanna Andersson på 0706 22 64 48.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 0706226448
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 16 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

All it takes! Din Totalleverantör i Entreprenadbranschen.
Wacker Neuson är en ledande global tillverkare av högkvalitativa bygg- och anläggningsmaskiner. Med ett mycket brett, konkurrenskraftigt och innovativt produktsortiment, en mängd kompletterande tjänster samt en mycket kompetent försäljnings-och serviceorganisation hjälper vi professionella användare inom bygg, mark och anläggning, lantbruk, grönytor och en rad andra branscher att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och lyckas med sina projekt.

Vi tillverkar och säljer kompakta bygg- och anläggningsmaskiner som hjul- och bandburna grävmaskiner, minigrävare, hjullastare, teleskoplastare, samt hjul- och banddrivna dumprar. Vårt sortiment inkluderar också våra marknadsledande lätta maskiner för betongbearbetning, mark- och asfaltkomprimering, demoleringsteknik och försörjningsteknik.Wacker Neuson har sitt skandinaviska huvudkontor med verkstad i Malmö och filialer med verkstäder i Göteborg samt utanför Stockholm.

Vi expanderar och söker därför nu efter fler kollegor till vårt glada gäng i Malmö.