Biträdande konstruktör/projektör till WSP Systems

Biträdande konstruktör/projektör till WSP Systems

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör/projektör hos WSP Systems kommer du att ingå i deras avdelning styrteknik som består av 32 medarbetare fördelade på kontoren i Malmö, Göteborg och Stockholm. Deras tjänster efterfrågas bland annat vid ny och ombyggnationer av industrier, sjukhus, bostäder och kontor. En mycket bra introduktion och ett hjälpsamt klimat gör att du utvecklas snabbt, som nyexaminerad är det en riktigt bra start.

Som konstruktör/projektör kommer du att arbeta med styr- och reglerteknik inom fastighetsautomation och exempel på arbetsuppgifter är:
  • Utföra projektering av ny/ombyggnation för större offentliga fastigheter såsom sjukhus och skolor
  • Dokumentation och upprättande av driftkort
  • Skriva rapporter och göra tekniska beskrivningar
  • Läsa in andra discipliners handlingar från exempelvis VVS och El och samordna så att de olika systemen inom fastigheten styrs och regleras på ett effektivt sätt
Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ödmjuk person som tar till dig all kunskap som kommer din väg. Du är en driftig problemlösare med ett stort teknikintresse och gillar att tänka i nya banor. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera.

Skallkrav i tjänsten är:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, exempelvis maskinteknik, automation, el eller mekatronik.
  • Du har en god systemförståelse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Arbetstider: Kontorstider
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723016159
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. I Sverige är de totalt 4100 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i landet. WSP har åtta affärsområden och du som söker kommer att ingå i WSP Systems som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, Elkraft, VVS, ICT och Automation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.