Kvalitetssamordnare till WSP

Kvalitetssamordnare till WSP

Dina nya utmaningar
Som kvalitetssamordnare kommer du att förvalta och vidareutveckla WSPs systematiska kvalitetsarbete och certifierade verksamhetssystem både strategiskt och operativt. Tillsammans med dina kollegor som är specialiserade på hållbarhet och arbetsmiljö, säkerställer du att WSP ständigt förbättrar och utvecklar arbetssätt, du leder arbetet med kvalitetsledning och bidrar med din kompetens kring kvalitetsprocesser till hela organisationen.

Du är en nyckelperson för att utveckla och säkerställa framdrift av vår kvalitetsstyrning och samverkar med interna nätverk och nyckelpersoner för att återföra erfarenheter. Du arbetar nära linjeverksamhetens kvalitets- hållbarhets- och arbetsmiljösamordnare och dina kollegor i WSPs nordiska och globala organisation.

Du kommer också att:
  • Planera och vara sammanhållande för interna och externa revisioner.
  • Arbeta med högsta ledningen för att formulera kvalitetsmål och att följa upp dessa samt vid behov genomföra korrigerande åtgärder.
  • Identifiera utvecklingsbehov, genomföra utvecklingsprojekt och utvärdera resultat.
I den här rollen ingår du i bolagets centrala supportfunktion för kvalitet, hållbarhet och arbetsmiljö, samt rapporterar till Chef för kvalitet, hållbarhet och arbetsmiljö. WSP har ett trettiotal kontor runt om i Sverige, vilket ger dig möjligheten att utgå från flertalet orter.

Dina erfarenheter
Du har stor erfarenhet av att förvalta och utveckla kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 9001. Har erfarenhet som internrevisor, god vana av process- och dokumenthantering, samt ett systematiskt arbetssätt där många olika intressenters krav ska hanteras och du har tidigare utbildat medarbetare i kvalitetsfrågor. Du har verkat i roller där du väglett organisationen att på effektiva sätt uppnå beslutade kvalitetsmål och ständiga förbättringar. Vi ser det som meriterande om du kommer från konsult- och/eller samhällsbyggnadsbranschen gärna med erfarenhet från global organisation.

Vi ser också att du är:
  • Trygg i din yrkesroll.
  • Duktig på att kommunicera.
  • Trivs i miljöer där du driver och deltar i förändringsprocesser.
  • Ordningsam och strukturerad.
Du har relevant eftergymnasial utbildning samt flerårig erfarenhet från liknande arbete inom branschen. Engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Om WSP
WSP är en av världens främsta och största aktörer inom samhällsbyggnad. Oavsett om vi levererar lösningar för höghastighetståg, designar infrastruktur som kopplar samman samhällen eller stödjer initiativ för att minska klimatförändringarna, så arbetar vi målmedvetet för att hitta hållbara lösningar på framtidens utmaningar. - Vi kallar det att framtidssäkra världen.

WSP är ett företag som arbetar inom samhällsbyggnad och erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur, Miljö, Energi samt Urban utveckling. Kunderna finns både inom den privata och offentliga sektorn.

Många av de projekt WSP arbetar med kommer att bestå under lång tid är med och påverkar hur vi lever och bor för lång tid framöver. Där människor bor och vistas, oavsett om det gäller en storstad eller ett landsbygdsområde, finns det behov av allt från infrastruktur för dricksvatten, effektiviseringsåtgärder i fjärrvärmeanslutna industrier och fastigheter, utbyggnad av infrastruktur till miljöcertifierade sjukhus, förskolor, bostadshus eller industrier designade för framtidens behov. WSP verkar i centrum av den utvecklingen.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.

Läs mer på www.wsp.com

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer härhttps://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpandeså rollen kan tillsättas före sistaansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.