Regionsäljare inom VVS

Regionsäljare inom VVS

Här finns möjligheten för dig som vill vara en viktig del i WESAGs fortsatta utveckling. Vi söker dig som vill vara en delaktig och affärsinriktad samarbetspartner till vår fortsatta framgångsresa.

WESAG är en av landets ledande leverantörer inom VVS branschen med stort fokus på kvalitet. WESAG hette fram till 2017 VVS Agenturer. Service, kunskap och kvalitet är våra ledord vilket lagt grunden till framgångarna sedan 1976.

Vi söker en lösningsfokuserad och service-minded regionansvarig med stort intresse för att bygga relationer med nya såväl som befintliga kunder. Din huvuduppgift är att presentera och sälja in WESAGS VVS lösningar till kommuner/landsting, VVS-konsulter, fastighetsägare och arkitekter. Du arbetar med kvalitetsprodukter av kända fabrikat inom vattenarmatur och värme. Vi uppmuntrar gärna att du är kreativ och kommer med idéer utifrån dina dialoger med marknaden.

Du utgår hemifrån och dina kunder finns i Värmland, Småland, Västra Götaland och Skåne och vi ser gärna att du bor i distriktet. Till din hjälp har du kompetenta och erfarna specialister kollegor. Du driver självständigt din projektportfölj och rapporterar direkt till VD, som verkar och utgår ifrån Malmö.

Vi erbjuder:
  • En gedigen introduktion med produkt- och konceptutbildning
  • Möjligheten att arbeta i ett inkluderande bolag med premiumprodukter inom branschen
  • Ett aktivt arbete där du under eget ansvar driver din affär och din region
  • Korta beslutsvägar, delaktighet och påverkan i ett företag under tillväxt
  • Prestigelösa, kompetenta och driftiga kollegor
VI SÖKER DIG SOM:
  • Är en stark relationsbyggare som har för vana att förvalta och utveckla relationer med dina kunder och samarbetspartners
  • Har vana av att självständigt skapa resultat genom aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden
  • Är en ödmjuk lagspelare och som bidrar med glädje till teamet
  • Vill jobba i ett drivet företag med mycket värme och humor
  • Erfarenhet från branschen är meriterande.
Passar den här beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723 - 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. I enlighet med GDPR hanterar och behandlar SalesOnly endast ansökningar som inkommer via ”Ansök här”. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

[Sökord: Regionsäljare, distriktssäljare, vvs-säljare, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)