Jurist

Jurist

WA3RM är världsledande inom utveckling och finansiering av cirkulära och biobaserade verksamheter i industriell skala för återvinning av restströmmar. Genom att omvandla outnyttjade restströmmar till användbara och värdefulla resurser bidrar vi till en positiv klimatomställning samtidigt som vi skapar nya gröna arbetstillfällen. Vi kallar det "Bringing waste to life" för vi tror på att vi kan göra en märkbar skillnad för ett mer cirkulärt och livskraftigt samhälle.

Vi fokuserar på stora energikrävande industrier med välutvecklad och effektiv verksamhet. Dessa ger ett stadigt flöde av överskottsströmmar som erbjuder stora utmaningar vad gäller hållbarhet och som ofta är kostsamma för branschen att hantera inom sin egen sfär. Dessa flöden kan representera viktiga resurser för externa aktörer vilket är en av kärnaspekterna i WA3RMs erbjudande.

WA3RMs affärsidé är att fånga upp dessa överskottsströmmar för att skapa och finansiera hållbara, ofta livsmedelbaserande versamheter, där det cirkulära inslaget är dominerande.

Finansieringen av investeringarna gör vi via vårt fondbolag WA3RM Fund Management AB. Tidigare i vår fick vi in den första investeringen på 20 MEUR i vår fond WA3RM Regenergy Developer Fund I och vi är nu igång med utveckling och byggnation av de första projekten inom ramen för fonden. Vi har för närvarande ett flertal projekt i olika stadier av utveckling och vi kommer inom de närmaste åren att kunna presentera många nyskapande industrisatsningar och samarbeten.

Jurist till WA3RM

WA3RM AB är under utveckling och har spännande projekt på gång inom den närmsta tiden. Med anledning av detta stärker man nu upp organisationen genom att rekrytera in en Jurist.

Ansvarsuppgifter och arbetsuppgifter

Som Jurist på WA3RM får du en nyckelroll i att stötta verksamheten med bedömningar och rådgivning i ett brett spektrum av juridiska frågor. Du kommer att arbeta i WA3RMs löpande arbete med dagliga frågeställningar som uppkommer i verksamheten samt i mer proaktivt och mer långsiktiga projekt. Du kommer jobba med att kvalitetssäkra, förbättra och effektivisera de legala processerna. Som Jurist hos WA3RM erbjuds du ett spännande arbete där du kommer att arbeta brett inom affärsjuridikens område. Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten och utgöra stöd vid arbetet med att utforma, granska och förhandla avtal. I rollen kommer du även att behöva stötta vårt fondbolag (WA3RM Fund Management) med juridik.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå, bolag eller affärsdrivande offentlig förvaltning. Du har ett genuint intresse och kompetens inom affärsjuridik och är duktig på avtalsrätt. Det är meriterande med kompetens inom entreprenadrätt men inget krav då du i rollen samarbetar med externa samarbetspartners med specialistkompetens. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du en driven, pragmatisk och en mycket affärsdriven person. Viktigt med förmågan att verkligen förstå WA3RMs affär och utifrån denna driva utveckling av avtal med ankarindustrier, operatörer, leverantörer, etc. På ganska kort sikt ska du också kunna ta eget ansvar för förhandlingar. Du är självstartande, självgående, strukturerad och noggrann. Du är prestigelös och har ett gott omdöme. Du är trygg i dig själv och tycker om att samarbeta med andra. Du är strukturerad men har samtidigt förmågan att snabbt anpassa dig till ändrade förutsättningar. Att kunna arbeta självständigt är viktigt, liksom att kunna ta egna initiativ och fatta de beslut som krävs för att driva arbetet framåt. Tjänsten passar dig som vill arbeta i en miljö som präglas av viljan att verkligen åstadkomma impact, entreprenörsanda, engagemang och ett stort samhällsintresse.

Vad erbjuder WA3RM

Hos WA3RM erbjuds du möjligheten att få arbeta med lösningar inom hållbarhet och energi som är ledande på området. Du får en fantastisk möjlighet att jobba med utvecklingsprojekt och innovativa lösningar. Du erbjuds möjligheten att vara en del i expansivt bolag med arbetskollegor som brinner för det man gör och som stöttar varandra till framgång. Inom WA3RM finns fina utvecklingsmöjligheter över tid då bolaget har tydliga strategier och mål att växa

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)