Regionchef Metall - Skåne

Regionchef Metall - Skåne

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten
  • Som Regionchef har du det övergripande ansvaret för regionen, vilket inkluderar personal- och budgetansvar. Du leder ett starkt team där du ansvarar för att leverera resultat genom att engagera och utveckla medarbetarna samt sätta mål och kontinuerligt jobba med att följa upp deras prestationer.
  • Målgrupper och kundsegment består primärt av tillverkande och bearbetande företag och industrier, företag inom Stålkonstruktion samt Installationsföretag.
  • För att prestera bra i rollen som regionchef måste du älska att vara ute på fältet hos kund tillsammans med dina säljare där du utvecklar laget både som helhet och individuellt.
  • Tillsammans med gruppen bearbetar du prospekts samt upprätthåller och utvecklar regionens viktigaste kundrelationer. Du säkerställer att ett enhetligt arbetssätt används utifrån den metodik som vi använder för att borga för ökad produktivitet.
  • Du har det yttersta ansvaret för regionen och tjänsten innebär ett aktivt deltagande i divisionens projekt- och satsningsområden.
Vi söker dig som
  • har ledarerfarenhet från liknande befattning och dokumenterad erfarenhet från försäljning främst inom B2B och på fältet.
  • du tycker om och drivs av att följa upp och coacha medarbetare till bästa resultat.
  • du har förmågan att skapa tillit och trivsel.
  • är ödmjuk samt öppen och tydlig i ditt ledarskap och din kommunikation.
  • din administrativa förmåga är god och du arbetar självständigt. Vi efterfrågar en god datavana, då datorn är ditt huvudsakliga arbetsredskap.
Vi erbjuder dig en stimulerande befattning i ett internationellt tillväxtföretag med starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje. Du får goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats med glada och duktiga kollegor. Givetvis så erbjuder vi dig en marknadsmässig lön och kontinuerligt kompetensutveckling.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placeringsort: Regionen omfattar Skåne, Blekinge, del av Småland. Vi ser gärna placeringsort i Malmöområdet.

Övrigt: Krav på B-körkort

Välkommen med din ansökan till oss senast 15 april 2020. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Kontaktperson för rekryteringen är Divisionschef Peter Rasch, 070-301 27 50
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.