Regionchef Bygg

Regionchef ByggWürth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 77 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Som Regionchef har du personal- och budgetansvar för regionen. Du leder ett starkt team där du ansvarar för att leverera resultat genom att engagera och utveckla medarbetarna samt sätta mål och kontinuerligt jobba med att följa upp deras prestationer.

Tillsammans med gruppen bearbetar du prospekts samt upprätthåller och utvecklar regionens viktigaste kundrelationer. Du säkerställer att ett enhetligt arbetssätt används utifrån den metodik som vi använder för att borga för ökad produktivitet. Du har det yttersta ansvaret för regionen och tjänsten innebär ett aktivt deltagande i divisionens projekt- och satsningsområden.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet från liknande befattning inom bygg och dokumenterad erfarenhet från försäljning på fältet. Du har förmågan att skapa tillit och trivsel, är ödmjuk samt öppen och tydlig i ditt ledarskap och din kommunikation. För att prestera bra i rollen som regionchef måste du älska att vara ute på fältet hos kund där du ska utveckla ditt lag både som helhet och individuellt. Din administrativa förmåga är god och du arbetar självständigt. Vi efterfrågar en god datavana, då datorn är ditt huvudsakliga arbetsredskap.

Vi erbjuder dig

En stimulerande befattning i ett internationellt tillväxtföretag med starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje. Du får goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats med glada och duktiga kollegor. Givetvis så erbjuder vi dig en marknadsmässig lön och kontinuerligt kompetensutveckling.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placeringsort: Regionen omfattar Skåne och södra Småland. Lämplig bostadsort är Malmö med omnejd.

Välkommen med din ansökan till oss senast 20 november 2019. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Kontaktperson för rekryteringen är Divisionschef Håkan Ferm, 070-374 3217.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.