Elektriker för elservicearbeten

Elektriker för elservicearbeten

Volt&Ampere startade 2015 och idag är vi ett härligt team på 12 elektriker som söker en ny arbetskamrat till våra uppdrag i Malmö/Lund.

Hos oss får du främst arbeta med serviceuppdrag, underhåll, installationsarbete och felsökning. Då du kommer ha mycket kontakt med kunder behöver du kunna bra svenska i både tal och skrift.

I det nya jobbet kommer du att få en modern personlig servicebil, ny telefon, kvalitetsverktyg, schyssta Blåkläder och nya härliga arbetskamrater. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där får du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Du som söker ska vara en erfaren elektriker med elbehörighet och körkort. Står du även för positivt bemötande, har god planeringsförmåga, gillar att överträffa förväntningar och kan arbeta både självständigt eller i lag – är jobbet nästan ditt!

Är du redo för nya utmaningar är du varmt välkommen att höra av dig!

Har du frågor eller vill skicka in din intresseansökan maila till vår arbetsledare Kalle via kalle.berggren@voltampere.se

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer de som känns rätt i magen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.voltampere.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)