Verkmästare

Verkmästare

Nu söker vi en verkmästare till Volkswagen Malmö. Här kommer du tillsammans med verkstadschef och resterande kollegor driva anläggningen framåt. Har du ett starkt driv och en förmåga att få med dig ett team, då kan du vara rätt person för oss.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som Verkmästare har du det övergripande ansvaret för den mekaniska verkstaden. Dina viktigaste uppgifter är att planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du coachar verkstadens mekaniker individuellt för att kunna utveckla medarbetarna och effektivisera verksamheten. Du rapporterar till verkstadschef.

Du kommer tillsammans med verkstadschefen att arbeta med verkstadens arbetsmiljö och skyddsfrågor för att säkerställa att produktionen bedrivs i enlighet med Volkswagens riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål.

I samråd med verkstadschef kommer du att arbeta med utveckling av medarbetarna, kontinuerligt följa upp mekanikernas upparbetning samt säkerställa att verkstaden har rätt hjälpmedel och verktyg.

Kvalifikationer

I den här rollen söker vi en person med minst 2 års tidigare arbetserfarenhet från en ledande befattning inom motorbranschen, gärna inom servicemarknad. Genom din erfarenhet har du lärt dig verkstadens processer och vikten av ett coachande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även behärska svenska mycket väl både i tal som skrift samt ha goda kunskaper i engelska. B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Genomförda och godkända ledarskapsutbildningar är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Som Verkmästare måste du tycka om att arbeta med människor och ditt driv och engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är duktig på att bygga team. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är lösningsorienterad. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité, är öppen för nya erfarenheter och du tycker om att lära nytt. Du uppvisar god finansiell medvetenhet.

Din Bil värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansök senast den 25 maj 2022

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (9 dagar kvar)