Planerare

Planerare

Vi söker en Planerare till vår skadeverkstad VW Malmö

Tjänstebeskrivning

Som Planerare kommer du bl.a. att:

  • Uppnå största möjliga kundnöjdhet
  • Fungera som förbindelselänk mellan återförsäljaren och importörens tekniska externservice i alla garantiangelägenheter.
  • Ge råd till verkstaden i alla aktuella problemfall.
  • Löpande följa upp produktkvaliteten och säkerställa regelbunden rapportering av reklamationsmeddelanden.
  • Utbilda/informera berörda medarbetare kontinuerligt och dokumentera dessa utbildningar med deltagare och innehåll i utbildningen/informationen minst en gång per år.
  • Säkerställa efterlevnad av rapporteringsplikt och övriga uppgifter enligt Serviceteknisk handbok.
  • Kontrollera att tillgodohavanden från tillverkaren är fullständiga.
  • Utnyttja, beakta och efterleva alla anvisningar från Serviceteknisk handbok, samt informera service- och verkstadscheferna om aktuella nyheter/ändringar i materialet.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.


Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Kundmottagare/Planerare/Prissättare. Du har god förståelse för verkstaden och dess processer, erfarenhet av att skriva protokoll och goda administrativa färdigheter. Kunskap om våra märken är meriterande.

Du har goda kunskaper inom Goliat, Elsa och Automaster samt goda kunskaper i Officepaketet, god administrativ förmåga samt god datavana. Du har minst B-körkort. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och har god telefonvana. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Utöver det är det viktigaste dina personliga egenskaper och framför allt att du är engagerad och motiverad att göra ett bra jobb. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Du inser också vikten av att vara socialt utåtriktad och serviceminded eftersom arbetet innehåller såväl interna som externa relationer. Även ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning för denna tjänst.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansök senast den 25 maj 2022

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)