• Jobjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga personer för snickeriservice för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel: renovering och installation av staket, träterrasser, pergolor, dörrar, fönster, köksmöbler. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något snickarearbete.

  Arbetsspråket är engelska, svenska och/eller ungerska. Att förstå svenska språkkunskaper är fördelaktigt.Har du egen bil kan du använda den, vi kan betala ersättning.

  Om du vill söka jobbet, skriv om dig själv och lägg ett foto i det:infoˇEtt ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga personer för snickeriservice för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel: renovering och installation av staket, träterrasser, pergolor, dörrar, fönster, köksmöbler. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något snickarearbete.

  Arbetsspråket är engelska, svenska och/eller ungerska. Att förstå svenska språkkunskaper är fördelaktigt.

  Har du egen bil kan du använda den, vi kan betala ersättning.

  Om du vill söka jobbet, skriv om dig själv och lägg ett foto i det:

  info@vivapartners.se
Mer info
Email Mejla Vivapartners Sverige AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.briljantservice.se
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (27 dagar kvar)