Systemutvecklare som vill jobba nära kund med SQL!

Systemutvecklare som vill jobba nära kund med SQL!

Vill du komma till ett företag som värderar din kompetens, ger dig chans att växa och en tydlig väg framåt? Vill du arbeta med datamigration, projektledning och SQL?

Då vill vi på Visma Enterprise att du söker dig till oss!

Om rollen

I rollen som utvecklingskonsult har du en viktig del i processen för leveransen inom våra HRM-system. Du ingår i ett team som arbetar med tekniska uppdrag såsom konvertering / datamigration, kundunik utveckling, integrationer mm.
På ett innovativt och nytänkande sätt är ditt uppdrag att tekniskt projektleda delprojektet konvertering / datamigration där du planerar resurser i syfte att kartlägga, dokumentera och exekvera uppdraget kopplat till vårt HRM system HR-plus 8.
I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Placeringsort för tjänsten är Malmö eller Växjö, och distansarbete erbjuds.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Planera och exekvera krav och plan samt konvertera / migrera data till HR-plus
 • Driva ständiga förbättringar kring leveransen
 • Tillsammans med kunden och andra applikationskonsulter driver du arbetet framåt med workshops och andra aktiviteter.
Vem söker vi?

Du kanske idag arbetar som systemutvecklare men känner att du vill ta steget vidare mot teknisk projektledning. Vi söker dig som:
 • Är driven och lösningsorienterad
 • Är intresserad av att utvecklas inom projektledning
 • Vill utvecklas och tillämpa din kompetens som utvecklare
 • Besitter kompetens inom SQL server och T-SQL/PL-SQL

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Erfarenhet av att utveckla scriptlösningar inom SQL
 • Erfarenhet av HRM/lönesystem
 • Erfarenhet av konverteringar / migrationer
 • Tidigare erfarenhet av projektledning/implementationsprojekt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga villkor, både för lön och semester, stor flexibilitet och möjlighet till distansarbete, kompetensdagar där du kan påverka din utveckling, och många möjligheter att växa inom företaget. Du ingår i ett härligt team med utvecklingskonsulter och din närmsta chef är Hans Sköldenäs.

Mer om Hans

Mitt namn är Hans Sköldenäs och jag är ledare för utvecklingsteamet som bygger kundunika lösningar för vår HRM-produkt HR-Plus. Jag har arbetat i IT-branschen i många år, både som systemutvecklare och senare som produkt- och utvecklingsledare. Jag nyttjar mina samlade erfarenheter i mitt ledarskap och arbetar för att se varje medarbetare som en individ. Där vill jag vara en naturlig del i att coacha och leda utifrån perspektivet att alla människor är olika, har olika bakgrund och kompetens, har olika styrkor och drivkrafter osv. Att bygga team utifrån varje team-medlems styrkor och potential är nog det som jag tycker är roligast.

Om du har funderingar och frågor kring tjänsten får du gärna skriva en rad eller slå en signal till mig.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 september 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Hans Sköldenäs, Dev & Tech Manager, hans.skoldenas@visma.com eller 070 - 325 15 20

Make progress happen - Visma

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.