Front-end developer till Visma Enterprise!

Front-end developer till Visma Enterprise!

Är du en fena på modern webbutveckling och vill arbeta i en internationell cutting-edge miljö? Vill du utveckla marknadsledande systemlösningar där du ges utrymme att växa och briljera med din talang? Vill du komma till ett företag där karriärmöjligheterna aldrig tar slut?

Då ska du söka dig till oss på Visma!

Om rollen

I rollen som front-end utvecklare kommer du att bli en del av vårt utvecklingsteam och arbeta med ren nyutveckling där vi använder den senaste teknologin. Tjänsterna vi skapar är under uppbyggnad och du kommer därmed att ges stora möjligheter att sätta din egen prägel på hur det utformas. Ditt primära fokus kommer vara att utveckla gränssnitten för våra produkter samt eventuellt REST-API:er för att kommunicera med backend, men det finns även utrymme att utforska andra områden då teamet ansvarar för alla delar i leveransen av vår moderna molntjänst. Förutom en stimulerande och flexibel vardag, är det även viktigt för oss att du får en god balans mellan arbete och fritid - därför är distansarbete också en möjlighet för denna roll.

Vår teknikstack består av:
  • React/Typescript
  • C# / .NET
  • REST API
Vem söker vi?

Vi söker dig som älskar att skapa fantastiska gränssnitt där användaren trivs och kan vara effektiv i sitt dagliga arbete. Du har förmågan att förstå underliggande logik och tillsammans med andra utvecklare och UX designers arbeta fram en väl fungerande lösning. Vi ser även gärna att du är initiativtagande, att du vill få utlopp för dina idéer och att du gillar att dela din kunskap inom teamet samt Vismas grymma utvecklarcommunity, bestående av tusentals andra utvecklare och specialister.

För denna roll ser vi gärna att du har:
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet som front-end utvecklare där du använt React, Vue eller liknande.
  • Ett intresse av ny teknik och att kontinuerligt utvecklas
  • En förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska
  • En högskole-/universitetetsexamen inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskaper
Extra meriterande är det om du har:
  • Erfarenhet av informationstäta administrativa gränssnitt med mycker interaktion.
  • Intresse av UX-design alternativt ett intresse för backend, eller båda!
Vad erbjuder vi?

Visma Enterprise AB kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. I enlighet med dessa värdeord erbjuder vi dig en miljö där du får chans att briljera med dina kunskaper, utvecklas och göra karriär. Vi växer så det knakar och vill därför mer inget mer än att du ska trivas på ditt jobb och att du blir en bestående del av vår ständigt växande familj. Vidare erbjuder vi som arbetsgivare en mängd förmåner, konkurrenskraftiga villkor och sex veckors semester.

Vi kommer att påbörja urval och kalla till intervjuer löpande under processen, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 januari 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tobias Wallsten, Service Owner Payroll Enterprise Sweden

tobias.wallsten@visma.com
+46722155376

This is Visma: Make progress happen
Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 jan 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.