Vismas support-team i Malmö söker nya kollegor!

Vismas support-team i Malmö söker nya kollegor!

Är du grym på... Försäljning, Ekonomi och Service? Har du dessutom driv och nyfikenhet att lära dig nya saker? Läs då vidare! Kanske är du vår nästa stjärna!

Vad gör Visma Spcs?
Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering , bokslut och skatter.

På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi är omkring 140 medarbetare varar merparten utgår från vårt huvudkontor i Växjö. Vårt team i Malmö består av cirka 10 rutinerade medarbetare som håller till i moderna lokaler centralt i Malmö. Nu vill vi utveckla verksamheten i Malmö och söker därför nya kollegor till teamet.

Vårt uppdrag är att guida, hjälpa och säkerställa att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda. Vår rådgivning sker via flera olika kanaler, främst via telefon och chat.

En riktig stjärna hos oss ställer de rätta frågorna och skapar lösningar som får kunden att gapa av förvåning och lycka. Kunderna kan då fokusera på det som de är bäst på - nå sina drömmar och lägga minimal tid på administration.

Vem är du?
Din nyfikenhet vet inga gränser och du älskar att kommunicera dig fram till lösningar. Många gånger har du haft nytta av ditt inre driv och din tankeskärpa. Du vet vad du vill och vad du står för men kan anpassa dig allteftersom du utvecklas och hittar nya vägar.

Du är orädd och har viljan att lära dig mer, vilket innebär att du självständigt behöver söka ny kunskap. Vi tror på varje individs vilja och förmåga att utveckla sig. Vi vill att du, precis som vi, älskar kundmötet och försäljning.

Just nu söker vi rådgivare med lite extra förståelse och erfarenhet av ekonomi och företagande. Kanske har du provat på eller driver du eget företag idag? Eller har du skaffat dig erfarenhet på annat vis. Låt oss veta!

Vill du veta ännu mer om Visma Spcs? Gå in på vår hemsida och botanisera. Där kan du bland annat läsa att vi sedan starten för över 30 år sen har arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster.

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Välkommen med din ansökan, men vänta inte för länge. Sista ansökningsdag är 31 januari. Skriv några rader om dig själv och varför du skulle vara grym hos oss på Customer Success, så vi får veta det. Har du några frågor går det bra att kontakta Vedat Zolufi vedat.zolufi@visma.com eller via tel. 073-0764908
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.