Androidutvecklare till Visma Spcs

Androidutvecklare till Visma Spcs

Är du en duktig Androidutvecklare och har ett par års erfarenhet? Har du dessutom passion och intresse för att lära dig allt om mobilteknologi och specifikt Android utveckling? Då kommer du passa utmärkt i rollen som Androidutvecklare hos oss!

Vad innebär rollen?
Appen som du kommer att arbeta med är byggd med uppdraget att förenkla vardagen för småföretagare. Du kommer att tillhöra Visma Spcs utvecklingsavdelning som erbjuder en spännande miljö med bred kompetens inom mobila lösningar. Vi arbetar i en agil miljö och i nära kontakt med kunderna för att alltid säkerställa att vi levererar rätt funktioner.

Appen du kommer jobba med är Visma eEkonomi.

Vem är du?
Du har troligtvis några års erfarenhet som utvecklare där du på något sätt har varit involverad i en app release, kanske har du till och med släppt en app på egen hand. Vi vill att du är en person som gillar att komma fram till kreativa och innovativa lösningar tillsammans med dina kollegor, för att vi är bättre tillsammans helt enkelt!

Som Android utvecklare på Visma kommer du att fokusera på native Android utveckling i Android Studio och använda tekniker som Data Binding, LiveData, ViewModels och Room. Vi håller oss förstås uppdaterade kring nya tekniker och trender som berör Androidutveckling, självklart vill vi att du hjälper oss med det. Du är helt enkelt en person som vill bidra till vår strävan, att alltid leverera lite bättre.

Visma kommer att erbjuda dig en kreativ arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa i din roll och passion för utveckling. Du kommer tillhöra ett team som består av en blandning av Android och iOS utvecklare, testare och UX som tillsammans brinner för att utveckla nya funktioner till kunderna. Vi är övertygade om att ha roligt på jobbet är en viktig del för att kunna göra ett bra arbete.

Välkommen med din ansökan!
Vänta inte med din ansökan då urval sker kontinuerligt! Sista ansökningsdag är 24 januari.

Har du några frågor går det bra att kontakta Eric Strömgren på +4670-3304676 eller via mail eric.stromgren@visma.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.